Перейти до змісту

Питання, які не звучать

colt5

Рекомендовані повідомлення

Є така аксіома: немає таких відповідей на які не задано питань.

Маючи розуміння, що свідомість піддається впливу, маю потребу створити таку тему тут.

Пропоную громадськості висловлювати свою думку з нагальних проблем, але поза загальним трендом, та з власним контекстом висвітлення проблеми.

1. Чому народ України не в змозі демократичним шляхом перевибрати своїх прадставників в органи влади?

- причиною є зміни закону про вибори та не розуміння закону громадскістю:

а) закон міняли, і за кричущими змінами приховали основну - з мойого бюлетня зникла стрічка "не підтримую жодного кандидата";

б) громадяни не усвідомили межі ущімлення своїх прав - при голосуванні за стрічку " не підтримую жодного кандидата" - вибори визнаються такими,що відбулися, але призначаються нові вибори із застереженням "не мають права повторно брати участь у виборах кандидати/партії/блоки партій, що брали участь у попередніх виборах та не набрали поріг ...%"

2. Чому до цих пір ми не чуємо про нові системи голосування ?

- то є не вигідно будь-якій владі.

а) маючи системи податкового обліку, обліку таможнього, обліку бухгалтерського, купу інших обліків, ми маємо девіз - "не важливо як голосують, важливо хто рахує..."

б) ми ще не розуміємо, що наша робоча (на робочому місці) система ДО (мовчу про Приват) виконує більше функцій, ніж потрібно для елементарної системи обіку голосів.

До тих, хто може видалити тему:

- я прагну розбудити свідомість лучан.

Розбудити на стільки, щоб змогли прийти до кума і запитати: - ти в автодорі працюєш, то за що ти мій хліб їсиш?

А далі - куми мєнти, лікарі,вчителі і т.д.

А кому тут не соромно написати, що кум\брат\сват\родич в мвс\сбу\автодорі і т.д працює?

я так ..., візьму в лапки, нервових прохання два наступних рядки не читати.

"я З ВИСОКОЇ гори какав на американську демократію. Сам собі знаю що моя демократія закінчується там, де починається ніс (демократія) мого побратима.

Маю повагу, бо маю зброю і, розумію, що побратим теж озброєний і образи не стерпить."

Пропоную конструктив у темі. Власне дотримуватись заданого алгоритму. На приклад: маю думку, буду писав:

32. г) то є фігня повна, бо ти написав то, шо суперечить п.1,23 Закону

або

78. Чому білоруси мовчать?

- тому шо нам ніц не повідомляють

а) Лукашенко казав шо вони не при ділах;

б) Лукаш стенд бай, (давно чекає команди), лише нам не кажуть;

в) вони вже на кордоні

г) і т.д

33) чому війська в Криму в березні 2014 виконували присягу і не виконували статут одночасно?

- тому, що ми нічого не знаємо.

а) ви фсє нацисти

б) тому що вони патріоти

в)....

і т.д.

Вибачте, що многа буквов, але Прошу всіх, хто має власну думку (чесслово не постіть х..ню, майте власну думку) ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...