Jack Опубліковано 4 Березня, 2014 в 07:30 #1 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 07:30 В конце мая на Землю прольется один из сильнейших метеоритных дождей за последние 14 лет. Космические осадки будут обусловлены тем, что наша планета вплотную приблизится к пылевому шлейфу кометы 209P/LINEAR. По расчетам астрономов, это произойдет 24 мая. Так, с Земли можно будет наблюдать падение сотен космических тел в час. Больше всего в этом плане повезет жителям Северной Америки. В этот район уже отправлено несколько туристических экспедиций. Комета 209P/LINEAR была открыта 3 февраля 2004 года. Свой постоянный номер она получила 12 декабря 2008 года. В конце прошлого года ученые обещали, что на Землю прольется сильный метеоритный дождь от кометы ISON, однако этого не произошло. Она не уцелела при сближении с Солнцем. ISON могла стать самой яркой кометой столетия. Некоторые считали, что она затмит Луну и станет видимой невооруженным глазом в дневное время.
searcher Опубліковано 4 Березня, 2014 в 07:34 #2 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 07:34 Можливо на Кремль впаде декілька штук?
kravchuk Опубліковано 4 Березня, 2014 в 07:44 #3 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 07:44 Космические осадки будут обусловлены тем, что наша планета вплотную приблизится к пылевому шлейфу кометы 209P/LINEAR. По расчетам астрономов, это произойдет 24 мая. Так, с Земли можно будет наблюдать падение сотен космических тел в час. Больше всего в этом плане повезет жителям Северной Америки. В этот район уже отправлено несколько туристических экспедиций. Комета 209P/LINEAR была открыта 3 февраля 2004 года. Свой постоянный номер она получила 12 декабря 2008 года. В конце прошлого года ученые обещали, что на Землю прольется сильный метеоритный дождь от кометы ISON, однако этого не произошло. Она не уцелела при сближении с Солнцем. ISON могла стать самой яркой кометой столетия. Некоторые считали, что она затмит Луну и станет видимой невооруженным глазом в дневное время.особисто я останнім часом до таких прогнозів відношусь скептично, тому що неможливо передбачити, що буде протягом тижня, окрім погоди))), а про завтрашній день взагалі ніхто нічого не знає, вже скільки цих прогнозів з метеоритами і тому подібного було, а коли приходить стихійне лихо, то чомусь ніхто до цього не готовий
hud Опубліковано 4 Березня, 2014 в 08:17 #4 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 08:17 Можливо на Кремль впаде декілька штук? та хватить і одного, правда бажано, щоб він був завбільшки такий як Тунгуський.
MelvinPVV Опубліковано 4 Березня, 2014 в 20:58 #5 Опубліковано 4 Березня, 2014 в 20:58 Щось не віриться російському ЗМІ. Може то Путін хоче бомбанути і UA i USA прикриваючись словами "то не я, то метеорити"
Гість jrnfdf Опубліковано 6 Березня, 2014 в 10:28 #6 Опубліковано 6 Березня, 2014 в 10:28 особисто я останнім часом до таких прогнозів відношусь скептично, тому що неможливо передбачити, що буде протягом тижня, окрім погоди))), а про завтрашній день взагалі ніхто нічого не знає, вже скільки цих прогнозів з метеоритами і тому подібного було, а коли приходить стихійне лихо, то чомусь ніхто до цього не готовийА менi здавалось, що тiла в Сонячнiй Системi рухаються бiльш менш стабiльно i прогнозовано, нiж тiла на поверхнi Землi. Ну наприклад я точно знаю, що скоро настане нiч, а завтра новий день, а потiм знову нiч i знову день... А камiння з неба валиться постiйно. Тут i прогнозiв не треба, щоб про це просто не забувати.
kravchuk Опубліковано 6 Березня, 2014 в 10:31 #7 Опубліковано 6 Березня, 2014 в 10:31 А менi здавалось, що тiла в Сонячнiй Системi рухаються бiльш менш стабiльно i прогнозовано, нiж тiла на поверхнi Землi. Ну наприклад я точно знаю, що скоро настане нiч, а завтра новий день, а потiм знову нiч i знову день... А камiння з неба валиться постiйно. Тут i прогнозiв не треба, щоб про це просто не забувати.так ти ж не знаєш, впаде тобі завтра камінь на голову чи не впаде...
Гість jrnfdf Опубліковано 6 Березня, 2014 в 10:41 #8 Опубліковано 6 Березня, 2014 в 10:41 Знаю що впаде. Тiльки iмовiрнiсть цього випадку або дуже велика, або дуже маленька, i напряму залежить вiд тебе.
kravchuk Опубліковано 6 Березня, 2014 в 10:48 #9 Опубліковано 6 Березня, 2014 в 10:48 Знаю що впаде. Тiльки iмовiрнiсть цього випадку або дуже велика, або дуже маленька, i напряму залежить вiд тебе."пути господни неисповедимы"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.