Перейти до змісту

Гуля на покришці, потрібна порада

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Маю вот таку "гулю"

Зима вже закінчуєтся і хотів "доїздити " тих пару тижнів і "перезути" авто.

Може з вашого досвіду, така гулька дозволить доїздити чи вона критична в такому стані?

Погано ще й те, що вона на передній покришці. Сама гулька невелика, але має "прориви"

Сама покришка вже "відїздила" чи ще таке ремонтуєтся? жалко, резина ще новенька...

Хтось має досвід щоб порадити ?

Сьогодні побачив і вже боюсь кудись їхати :)

post-6552-0-30381800-1393504478_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставити камеру і підкласти резину(колись так робили), але може гепнути))), корду вже капець, небезпечно, краще діду віддати на воза

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по фото важко сказати, але однозначно перекинь це колесо на зад. Якщо не гасати по ямах, я їздити помаленьку, то сезон може й докатаєш, але ремонтувати чи ще щось вигадувати не радив би - не економте на власній безпеці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна, в мене було 14 гуль на 4 колесах, і причом були такі шо аж жах, і їздив)

у вашому випадку можна ще катати і катати, і це ще невелика гуля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна, в мене було 14 гуль на 4 колесах, і причом були такі шо аж жах, і їздив)

у вашому випадку можна ще катати і катати, і це ще невелика гуля.

Якщо тобі везло, не факт що всім везтиме. Гуля на колесі при наших дорогах - небезпечно. Тут не питання, на скільки %, скільки в кого було гуль, чи взагалі без гуми їздив... Факт є фактом, і при питань безпеки людини - це головне.

2ТС - якщо катаєшся помало, на пару тижнів вистачить перетерпіти, але якщо в інші міста при нормальній швидкості і маневрах - заміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре коли добре,краще купити нову гуму,ніж зробити аварію,потім будеш голову чухати,називається закономив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна попробувати наклеїти кордову латку, розмір гулі зменшиться, але чи гарантує безпеку не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клей латку, по свому досвіду знаю що якшо не заклеїш рано чі пізно лопне, а так ще проїздиш трішки. Заїдь на шиномонтаж, а то ще може бути ще одна гуля зсередини. Жалко гуму майже нова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б сказав що гума наварена, думаю краще наварити іншу покришку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тю, якщо наварка то в мусор, невідомо скільки вона перед цим наїздила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тировскую латку туда, и камеру.

А что это у вас за резина? У меня по моему такое колесо есть, сделайте фото протектора, и напишите размер резины.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б сказав що гума наварена, думаю краще наварити іншу покришку

Та ні, нова, куплена в магазині.

Купив в 2012 році, в березні, в слідуючому році не їздив на ній взагалі, і в цьому році кілометрів 400... саме смішне що вибирав то керуючись відгуками в інтернеті, а вони тоді були хорошими :)Хоча ні, саме смішне що і на другомі передньому колесі є малюсінька гулька. Сьогодні вже "полазив" біля колес, пороздивлявся.

Якщо цікаво то це шини "Nokian Nordman SX" 185/65 R14

Дякую за допомогу, мабуть таки "перезую" на літню а що з нею робити вирішу потім.

Ще заїду на шиномонтаж, що скажуть там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...у вашому випадку можна ще катати і катати, і це ще невелика гуля.

так, не велика, але вона з надривами, думаю, це значно погіршує ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяких "катати і катати", задумайся що може статись коли рване колесо на швидкості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...