Перейти до змісту

Portal (need help)


Plum

Рекомендовані повідомлення

Застряг на 18 рівні в Порталі. Знищив всі кулемети, енергетичним шаром попав в мішень, ліфт почав рухатись. А далі куди? Як дістатись наверх до кубів? Як з кубом вийти я розумію, кнопка внизу відкриває двері назад, ставиш портал біля кнопки і біля дверей і вуаля... а от як куб взяти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

номер ні за що не говорить

це там де тіпа секретна кімната з турелями і енергокулями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Номер на початку кожного рівня на щиті з попередженнями написаний ;)

18 це здається передостанній рівень.

Той, де кілька разів потрібно перепригувати через склані бар'єри, над якими енергетичні щити, які не пропускають портали. А потім попадаєш в високу кімнату, де на скляних "підносах" стоять здається три турелі, і енерго-гармата повертається і на всі чотири сторони по черзі стріляє енергокулями, а внизу тіпа вода. Для входу в ту кімнату щит висовується вперед, відкриваючи проход і повертається на 45 градусів, нахиляючись верхом до тебе. Мішень для енергокулі закрита щитом, а кнопка для його відкривання розташована на високій квадратній колоні неподалік від стіни, ліворуч від входу в кімнату. А на стіні навпроти входу дві комірки одна над другою -- в верхній ящики, а в нижній кнопка, яка відкриває в(и)хід. Після попадання в енерго-мішень між входом і тими комірками починає їздити платформа, але з неї я можу запригнути тільки в нижню комірку, до верхньої не допригую. А мені потрібно взяти куб і винести його з кімнати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже здогадався як це все потрібно зробити, але поки не встигаю, Не вистачає буквально кілька секунд...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На всякий випадок напишу(надіюсь про той рівень що тобі потрібно :D):

Стаємо на платформу, переїзжаємо і злазимо в кімнатку в стіні.

Звідти відкриваємо портал біля тих "дверей", з яких попали в дане приміщення, а інший портал відкриваємо в цій маленькій кімнатці.

Жмемо кнопу(відкриваються ті "двері", біля яких відкрили портал), проходимо через портал.

Пройшовши, відкриваємо портал на тих дверях, що відкрились і не зупиняючись біжимо до краю зліва від дверей(якщо дивитися на двері).

Не зупиняючись на краю, спригуємо на ділянку знизу і в польоті відкриваємо під собою інший портал(один відкритий на дверях).

Якщо все робити швидко, то викіне прямо до куба.

Можливо є якісь неточності - писав по памяті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так і вирішив це зробити, тільки я тратив час на те, щоб відкрити портал на дверях ще з кімнатки з кнопкою, а потрібно було швидше перебиратись до тиж дверей і тільки тоді відкривати портал.

Всеодно, дякую! <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...