Перейти до змісту

Куплю дитячий велосипед Magellan Solar 18", біло-синій

saperavi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дякую, ціна явно завищена.

Вы, я вижу, разбираетесь в ценах. Скажите, что вам дорого. Цена реальная, без левых накруток.

Опубліковано

)) так, я розбираюся в цінах. Реальна ціна за нього - 1500 включно із доставкою в Луцьк за модель 2013р у офіційного дилера,

а не ту, яку ви продемонстрували та ще й не того кольору.

Опубліковано

Цена реальная, без левых накруток.

1425 грн.

1450 грн.

1469 грн.

1550 грн.

1550 грн.

900 грн. (б/в)

Шановні велосипедисти, як цей вел в цілому? Теж хочу купити дитині (дівчинка, в травні буде 4 роки). Варто брати?

Опубліковано

ви обіцяли передзвонити ще на тому тижні...

вам звонили, но вы не брали трубку! сегодня сутра перезвонили повторно!

)) так, я розбираюся в цінах. Реальна ціна за нього - 1500 включно із доставкою в Луцьк за модель 2013р у офіційного дилера,

а не ту, яку ви продемонстрували та ще й не того кольору.

По ценам... такая цена была раньше... на данный момент, при сегодняшнем курсе доллара цена официального дилера такая как на сайте!!!

Опубліковано

ну не смішіть народ, мені сьогодні прийшла відповідь із сайту "магелан україна" 1580 грн. із доставкою в Луцьк!

та вони також запізнилися, бо вже їде за 1422 із доставкою, ось така петрушка :о)

Опубліковано

Шановні велосипедисти, як цей вел в цілому? Теж хочу купити дитині (дівчинка, в травні буде 4 роки). Варто брати?

мабуть уе найкращий варіант із "запасом" поскільки 18". алюм рама і саме головне для дітей(дівчат), співвідношення передніх 25Т та задніх 18Т зубів оптимальне для полегшеного крутіння педалей, ну і сам виробник та дизайн, звісно

Опубліковано

Solar куплено. post-11437-0-78579500-1393786467_thumb.j

З розміром коліс і рами не прогадали, якраз гут! Малому 3р. і майже 1 міс. ріст - 105 см. Педалі дійсно легко крутяться.

Тему можна закривати!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...