Перейти до змісту

Шукаю допомогу в виготовленні довідки про право власності

DMK

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

З дружиною придбали житло (квартира у новобудові), виготовляємо технічний паспорт квартири. Далі, потрібно виготовити свідотство про право власності житла, де кажуть що виготовляється воно довговато, в деяких людей і до 4х місяців затягувалась ця процедура. Тому шукаю людей, які мають зв'язки в цій діяльності, і змогли б допомогти в цьому питанні. Можливо хтось робив цю довідку ближчим часом - поділіться інформацією будь ласка!

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

довідку про право власності житла

може Свідоцтво?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

довідку про право власності житла

може Свідоцтво?

Вибачаюсь, саме так - свідотство. Виправив перший пост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може Свідоцтво?

А може і Витяг.

Вам пряма дорога на вул. Січову 22а, в реєстраційну службу (РС).

1. Зробіть копії усіх документів на нерухоме майно (в т.ч. й паспортів своїх). Тому що в РС копія одного листка - кажись 3 грн.

2. Роздрукуй цю заяву в декількох екз. В РС вона вартує - 3 грн., це точно. А переписувати прийдеться полюбе, тому що кожен реєстратор по своєму "керує".

Додаток 1 (заява про державну реєстрац_ю права власност_).pdf

3. Готуйся заплатити 120 і 119 грн (держмито і послуги РС).

4. На усіх копіях документів ПІП, підпис, дата (дату став на місці коли будеш подавати документи).

5. Якщо квартира в місті - тобі в 106 каб займати чергу, якщо район - 104.

6. Прийом документів РС: пон. - з 9-00 до 13-00, вів./сер/четв. - з 9-00 до 18-00, п"ят. - з 9-00 до 13-00.

7. Брати з собою усіх співвласників, а то даремно просидиш декілька годин. Запастися ВЕЛИКИМ терпінням усім, воно точно не завадить.

8. Нюанси, а вони будуть, походу вирішаться.

ПС. Без підйо...)))) Удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може Свідоцтво?

А може і Витяг.

Вам пряма дорога на вул. Січову 22а, в реєстраційну службу (РС).

1. Зробіть копії усіх документів на нерухоме майно (в т.ч. й паспортів своїх). Тому що в РС копія одного листка - кажись 3 грн.

2. Роздрукуй цю заяву в декількох екз. В РС вона вартує - 3 грн., це точно. А переписувати прийдеться полюбе, тому що кожен реєстратор по своєму "керує".

Додаток 1 (заява про державну реєстрац_ю права власност_).pdf

3. Готуйся заплатити 120 і 119 грн (держмито і послуги РС).

4. На усіх копіях документів ПІП, підпис, дата (дату став на місці коли будеш подавати документи).

5. Якщо квартира в місті - тобі в 106 каб займати чергу, якщо район - 104.

6. Прийом документів РС: пон. - з 9-00 до 13-00, вів./сер/четв. - з 9-00 до 18-00, п"ят. - з 9-00 до 13-00.

7. Брати з собою усіх співвласників, а то даремно просидиш декілька годин. Запастися ВЕЛИКИМ терпінням усім, воно точно не завадить.

8. Нюанси, а вони будуть, походу вирішаться.

ПС. Без підйо...)))) Удачі!

Скільки часу займає виготовлення цього свідотства?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видача Витяга в той же день, наступний. Реєстратор до Вас дзвонить і каже що можна забирати. А от здати докі - як "черга карта ляже" .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видача Витяга в той же день, наступний. Реєстратор до Вас дзвонить і каже що можна забирати. А от здати докі - як "черга карта ляже" .

Цікаво... Про що ж тоді сусід казав, що робив 4 місяці?))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іди на Січову, а там дасться знати...)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще таке питання: в понеділок я виготовлю технічний паспорт, візьму домову книгу. Далі які мають бути мої дії? Їхати в паспортний, робити прописку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще таке питання: в понеділок я виготовлю технічний паспорт, візьму домову книгу. Далі які мають бути мої дії? Їхати в паспортний, робити прописку?

Недавно сам проходив таку ж процедуру. Як я зрозумів, в понеділок забираєте технічний паспорт. Якщо свідоцтва на право власності ще не маєте, то домову книгу вам не дадуть(принаймні так було в мене).

Розкажу про свій досвід.

1. Отримати технічний паспорт в БТІ.

2. Виготовити довідку про присвоєння адреси - в КП "Луцькмістобуд" на Б. Хмельницького біля лялькового театру (раніше). Зараз по таку довідку мабуть треба йти в ЦНАП. Ціна питання в районі 50 грн та кілька днів очікування. При собі треба було мати копію технічного паспорту та копію акту прийому-передачі квартири.

3. Скласти пакет документів для реєстраційної служби, яка знах. в приміщенні БТІ:

1)Договір прийому-передачі майнових прав на квартиру (+ копія)

2)Акт прийому передачі майнових прав(+ копія)

3)Довідка про присвоєння адреси

4)Перелік інвесторів - надає забудовник

5) Довідка про повну сплату вартості квартири - надає забудовник

6) Декларація про готовність будинку до експлуатації

7)Заява

У вашому випадку можуть бути нюанси, повязані з кредитом і т.інше. В реєстраційній службі можна було отримати консультацію з цих питань. Я консультувався три рази в різних працівників - раджу зробити так само бо вони кожен раз можуть говорити різне.

Оплату я роби вже при здачі документів.

4. А далі найскладніше.

Коли забирав техпаспорт в БТІ, то я записався в список на здачу док-ів в реєстраційну службу - був десь 400й.

Щотижня ходив перевіряти наявність себе у списку і в один день виявив, що черга вже жива.

Тому наступного дня прийшов о 7-00 та зайняв чергу на цей день. Не памятаю який я був, але документи не здав.

Наступного разу я взяв машину та приїхав 0 4-00, був вже 13й - люди займали в машинах з 11 вечора. Здав документи перед 18-00 та був вже останнім кого прийняли. В цей же день отримав СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО ВЛАСНОСТІ та ВИТЯГ З РЕЄСТРУ.

З реєстраційною службою я розібрався десь за місяць, що є відносно дуже швидко. Та зекономив 150 зелених, за які мені хотіли допомогти "як для мене". Тому раджу, якщо маєте час і документи не "жмуть", не спішити віддавати свої кровні і спробувати самому.

5. Тоді вже отримав домову книгу в БТІ - дуже швидко, ціна пит до 50 грн(не памятаю)

6. Тоді - приписка в паспортному столі. Або через паспортистів ЖЕКу - так не треба в черзі стояти(я так і зробив - ціна питання 10 грн на квитанції + маленька коробка цукерків ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забрав технічний паспорт, далі пішов на Лесі Українки подав документи на присвоєння поштової адреси. Виготовлення 9-10 днів сказали. Не платив нічого. Окрім ксерокопій (2.75 грн.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Далі розповідаю свою історію по купівлі житла та його оформлення))

Забрав довідку про присвоєння поштової адреси. Зразу поїхав в БТІ на виготовлення сертифікату на право власності і ще якогось витягу. Простояли в черзі з 12 годин до 17-45 і нас нарешті прийняли. Отримав рахунки на сплату, пішов в їхній банк - як виявилось, банк в них працює до 17.30, мусив був швиденько вирішити це питання і їхати в найближчий банк для сплати, бо неадекватна працівниця цього закладу - зразу ж сказала що вже не вспіваємо, так як вони працюють до 18-00. Хоча, на дверях висить бірка про те, що вони працюють до 20-00. Правду вище було сказано - що працівники неадекватні , і нехочуть нічого робити. Людей купа, в кабінеті 6 чоловік. Зайшовши в кабінет побачив, які вони "зайняті". Хтось в косинку грає, хтось кавує... Процедура займає не більше 15 хв на оформлення всіх документів. Все ж таки переконав "робітницю", що за 15 хв я справлюсь проплатити рахунки. Здав документи, після чого сказали що виготовлення цих документів займе 14 днів. Якщо буде скоріше - нас повідомлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажіть ще як здати власний будинок в експлуатацію і приписатися? Який саме порядок і куди йти?

Якого ступеня готовності має бути будинок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажіть ще як здати власний будинок в експлуатацію і приписатися? Який саме порядок і куди йти?

Якого ступеня готовності має бути будинок?

Напевне та сама послідовність, тільки другі кабінети. В БТІ бачив людей, які з паперами на будинки бігали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...