Перейти до змісту

терміново потрібна порада по iphone5

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.така пробема,запропунували iphone5 за смішну ціну! Тел передали з сша ,вроді тел оригінальний,ios 6.1.3 все працює,але коли береш iphone 5 іоs 6.1.3 куплений в нас, вони трохі відрізняються ,прошивкам,вагою,що це за тіло,можливо є 2 варіанта??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як варіант зайди в нет і скачай безкоштовну ігрушку.

Тільки через епстор звісно ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую. За пораду,тел реально класна копія ,але там андроід,і косит 99% під ios 6.1.3)) ігри пашуть тількі з андроіда!!! І ціна всього 800грн(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

печаль =( але 800грн для 5 айона навіть на деталі задешево

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да,але він останеться в власника,не люблю андроід(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж собі купив би за 800грн)) більше таких немає??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та яж кажу шо не купив !не люблю андроід,буду юзати свою 2ку))з ios 3.1.3)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

,вроді тел оригінальний,ios 6.1.3

Як власник Яблукофона не відрізнить такого ж яблукофона від китайфона з андроїдом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як власник Яблукофона не відрізнить такого ж яблукофона від китайфона з андроїдом?

а він уявив що може купити айфон5 за 100 доларів і здоровий глузд - вимкнувся, типова реакція нашого народу, і мрія про безкоштовний сир...

вчи,вчи - одні двійки....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та посто його потрібно потикати,от і побачимо чи відразу відрізниш, всі функції однакові,я даже подумав що це 5с !!але він в металі,і версія відпала!!на варшавському ринку такій продається 2800грн,кажуть шо це 5с але середина як в нашому китайці!!

Та посто його потрібно потикати,от і побачимо чи відразу відрізниш, всі функції однакові,я даже подумав що це 5с !!але він в металі,і версія відпала!!на варшавському ринку такій продається 2800грн,кажуть шо це 5с але середина як в нашому китайці!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби здоровий глузд вимкнувся,сюда би не писавби,купивби мовчкі!!китайській айфон я бачив,клЯцав(продають по 400 грн на варшавці),але таку копію бачив перший раз!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби здоровий глузд вимкнувся,сюда би не писавби,купивби мовчкі!!китайській айфон я бачив,клЯцав(продають по 400 грн на варшавці),але таку копію бачив перший раз!

та я і не про тебе особисто... в мене наприклад теж, років 5-6 тому, знайомий купив "nokia 8800" за 100 у.о., правда з рук без зарядного, і вже подумки порахував що мінімум за 400-450 його продасть.... але, не так сталося,як гадалося... Приніс він до мене свій телефон зарядити (в мене як раз був 8800, куплений в магазині) але його телефон не хотів ні в "стакан" ставати,ні роз'єм для зарядного не підходив :0162: Хоча,якщо телефон взяти в руки,то відрізнити дужк важко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От така ситуація!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які б ті копії не були, але все-одно вони залишаються копіями, і коли сам дійсно користуєшся яблофоном то знаєш як відрізнити оригінал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки зайшовши в меню - про телефон і відразу видно, що перед тобою. Це мабуть копія на МТК 6577, куди цікавіше було б подивитись на копію на МТК 6589 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...