Перейти до змісту

Вчені повідомили про наближення гігантської магнітної бульбашки


Рекомендовані повідомлення

Космічний телескоп SOHO LASCO C3 зареєстрував рух дуже незвичного утворення, що рухається у напрямку від Сонця до Землі. Наразі вчені не мають достовірної інформації про те, чи становить ця ситуація реальну загрозу для Землі та її населення.

Про це інформує Ufanotes.

Згідно з даними федерального астрономічного агентства Вашингтона, дивний енергетичний об’єкт, що за розміром перевищує планету Юпітер, у цілому нагадує перекручування магнітного поля Сонця – «магнітну бульбашку». Однак учені зазначають, що дана космічна матерія, навіть будучи поруч із Сонцем, не відбиває світло. Тому є версія, що вона є аналогом чорної діри.

Цю інформацію з посиланням на офіційне джерело оприлюднили американські агентства, процитувавши також не дуже позитивний настрій астрономів. Навіть якщо у самій сфері немає чорних дір, вона цілком може мати якісь інші властивості, крім відсутності світловідбиття і гігантських розмірів.

Існує й інша версія, відповідно до якої ця аномалія – лише ефект світлорозсіювання в об’єктиві телескопа.

Космічний апарат Solar and Heliospheric Observatory satellite (SOHO) LASCO C3 – це спільний проект NASA і Європейського космічного агентства. Телескоп тримає під контролем околиці Сонця, зокрема, відслідковує поширення викидів корональної маси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хватить лапшу вішати,людей не набридло залякувати,кожен день завжди щось погане повідомляють,як не одне то інше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...