Перейти до змісту

Тренажерний зал

Tani4ka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю намір відвідувати тренажерний зал. :huh: Хотілося б щось таке... жіноче :smoke: (бігові доріки, велосипеди, леді Ді....)... Оскільки паверліфтінг, і аеборіка з шейпінгом мене мало цікавлять! :wacko: Щось таке, щоб мати абонемент на місяць і приходити рази зо 3 на тиждень, коли виходить! :)

Можливо хто підкаже адреси, назви, ціни на абонемент... Все що знаєте (ПО ТЕМІ)! Буду дуже вдячна!

Опубліковано

Не поганий зал в "Інтер Атлєтіці" в ГЛОБУСІ. Там в залі два орбітрека, дві бігові доріжки, і ще десь чотири види такого плану тренажерів. По цінах.... якшо ходити три рази в тиждень до 17:00, то це буде коштувати 210 грн, якшо після 17:00- 240 грн. А на рахунок вільного графіка, то наскільки я не помиляюсь: +30 гривень до вищевказаних сум. www.interatletika.lutsk.ua тел.78-83-77

Опубліковано

Залежить для чого ви хочете ходити в тренажерний зал??? Скинути зайві кілограми??? Підтянути фігуру???...

тоді вам скажуть які тренажери і вправи виконувати, і не обов'язково це має бути бігові доріжки....

Спорткомплекс ЕТМ (на Ковельській).

3 рази/тиждень

до 16.00 - 80 грн

після 16.00 - 100 грн

рекомендую

Опубліковано
Спорткомплекс ЕТМ (на Ковельській).

3 рази/тиждень

до 16.00 - 80 грн

після 16.00 - 100 грн

рекомендую

А телефончик і точну адресу. Бо ЕТМ - це Електротермометрія, а там територія ого-го...

Опубліковано

2 waks і sashok16

дуже дякую Вам за інформацію! В суботу організую похід по вищезапропонованим закладам!

2 Shura

Взагалі то, ще в першому пості я написала "Оскільки паверліфтінг, і аеборіка з шейпінгом мене мало цікавлять!", то обговорення "желєза" і теніс в пості Макса про "тренажерний зал" МЕНЕ НЕ ЦІКАВЛЯТЬ АБСОЛЮТНО!!! І там же уточнила, що основна увага звернена на ЖІНОЧИЙ ВАРІАНТ ТРЕНАЖЕРНИЙ ЗАЛІВ - бігові доріжки, велосипеди і масажери типу "Леді Ді"!

Так що прийдеться тобі "курити" там самому! B)

Опубліковано

Тренажерний зал дійсно непоганий в "Глобусі", а ще є десь під магазином "Сонечко" на проспекті Волі, туди ходить моя знайома, каже що подобається...

Опубліковано

Моя дівчина ходить на ЕТМ! Сам бачив все те обладнання і зал - можна ходити! Умови пристойні, ще й за таку ціну!

Опубліковано
Маю намір відвідувати тренажерний зал. :lol: Хотілося б щось таке... жіноче :) (бігові доріки, велосипеди, леді Ді....)...

Жіноче - це поняття широке :D Бігові доріжки, велосипеди, леді Ді - це добре, але головне - грамотна програма тренувань і бажання отримати результат. А результат можна отримати в будь-якому залі при правильному підході до справи. Так що вибирати справді слід з розрахунку ціна/умови. Бо якщо розібратися, майже ІДЕАЛЬНИЙ тренажерний зал я бачив тільки в Києві. Правда ціна там - в середньому 160 грн за одне тренування... А в Луцьку в кожному залі є свої, суттєві недоліки.

Хто має бажання - ласкаво просимо до ЕТМ :) Зал працює з 8.00 до 22.00, в суботу - до 18.00, неділя - вихідний. Мій робочий день - з 15.00, так що хто перший раз, то приходьте в цей проміжок часу в будь-який зручний для вас день :)

Опубліковано

Да тренажерка это все фигня. Прес можно покачать дома, там же и поотжиматься, побегать на улице, попрыгать дома. Главное -- это тренер, который бы стоял постоянно над душой, и заставлял делать то, что мы не можем заставить сделать сами себя.

Опубліковано

А як на рахунок Пауер Хаус....я сам його відвідую :) Є дві бігові доріжки, три орбітрека, солярій, масаж, сауна (нежодавно відкрилася). Ціна якщо я не помисяюсь - 190 грн. Якщо цікавить, можу дати телефончік :blink:

Опубліковано
Да тренажерка это все фигня. Прес можно покачать дома, там же и поотжиматься, побегать на улице, попрыгать дома. Главное -- это тренер, который бы стоял постоянно над душой, и заставлял делать то, что мы не можем заставить сделать сами себя.

вдома можна позайматись фізкультурою, але не досягнеш результатів, якщо на меті - нарощування м'язевої маси, скидання зайвої ваги, корекція осанки, чи в інших лікувальних цілях.

А от на рахунок тренера- це правда, з персональним тренером зажди результати кращі, ніж без нього :blink:

Опубліковано
А чем укомплектован ЕТМ?

шо-то я там орбітрека не заметила.....

Було б дивно,якби помітила :90: Орбітрека (велотренажера), в нас нема :blink: Бігові доріжки і велотренажери призначені для кардіотренувань. А кардіотренування - це той же самий біг чи скакалка (про яку чемпіонки з фітнесу кажуть "найкращий кардіотренажер"). От ми і практикуємо біг та скакалку :) З силових тренажерів в нас є(назви російскою, як в каталогах): лавка для пресса, Тренажер бицепс машина (Лавка Скота), Тренажер-блочная рамка (кроссовер), гиперекстензия, Тренажер для мышц брюшного пресса (пресс-машина), Тренажер для приводящих и отводящих мышц бедра (розведення і зведення ніг), Тренажер для мышц бедра (розгинання і згинання ніг), Тренажер грудь машина (Пек-Дек), Тренажер блок для мышц спины комбинированный (тяга до грудей, тяга за голову, тяга до поясу - нижня тяга...). Штанги і гантельки перераховувати не буду, прийдете і подивитесь :)

Опубліковано

ЕТМ (ЕлектроТермоМетрія) знаходиться зразу за мостом через річку Стир, на Ковельській... Сам тренажерний зал - правіше, вглиб по території... (якшо іти\їхати з центра)...

В Динамо помірніші ціни, вільний графік, але для жінок (дівчат) умов нема :D хоча багато дівчат туди ходять чомусь? ;) напевно на хлопців дивитись :D

Опубліковано
Дінамо але там біг. дорожок нема, але дівчата ходять

гг... Там не тільки бігових доріжок нема, там окремої роздягалки для дівчат нема :) Через те туди багато хлопців ходить, байдуже, шо мало тренажерів :D Зате в Динамо є Володя Шумаков, який є найкращим спортивним лікарем з тих, кого я знаю... Так шо якшо в когось спортивна травма, ми відправляємо людей до нього, а якшо хтось приходив в Динамо зі словами "Хочу наростити м'язи під керівництвом тренера", то він відправляв таких в ЕТМ :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Для інфо до теми:

в результаті проведеного аналізу обрала і вже місяць хожу в спортивно--оздоровчий клуб Клубок (за Сонечком).

Хороший тренер, маленькі групи (профіль зараз -фактично жіночий тільки).

Поки що подобається.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...