Перейти до змісту

Новорічне звернення народу до президента України

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Мені це більше сподобалось ніж звернення яника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені це більше сподобалось ніж звернення яника

А його хтось дивився? А як дивився - то слухав?

А щодо звернення народу України до президента то сподіваюсь що в Україні зявилася нова чудова традиція ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дивився і хочу сказати що він гарно про сім"ю сказав )))) В сім"ї не без урода! Хто дивився мене зрозуміє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден, колись кожного року дивились звернення президента, цього року ВПЕРШЕ воно нікому наф непотрібно, дивились мультики і стриляли шампанським :)

Булаб цікава традиція! :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С новым годом! В разрез сепаратизма Допкина, президент, в своём обращении, сказал: "МИ ОДНА РОДИНА - УКРАЇНА"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С новым годом! В разрез сепаратизма Допкина, президент, в своём обращении, сказал: "МИ ОДНА РОДИНА - УКРАЇНА"

Ви виріте його словам? Він обіцяв рух у бік ЄС, а привів до тайожного союзу. Для нього одна родина - це чиновники, беркут, тітушки. Прості громадяни у ту родину не входять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я не дивилась, не слухала і іншим радила зробити так само. Після всього, що та тварюка накоїла, демонструвати своє рило по телебаченні , було просто знущанням над людьми! То ж мені "глибрко й далеко", на те, що воно там хрюкало, щоб воно тепер не сказало це всеодно буде потоком чергового лайна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...