Перейти до змісту

герметик-клей для фари

Kidubon

Рекомендовані повідомлення

Всім доброї ночі. Хто стикався з такою проблемою-порадьте.Робив удосконалення фари шляхом заміни лінз.Скло посадив на заводський клей-герметик.Одна фара норм-інше потіє нереально,аж вода на склі збирається.Хто що порадить,потрібен клей-герметик як буде тримати скло. Всім дякую за поради

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема - нет герметичности фары!

Стекло на фаре посажено не герметично, в это и проблема, переклейте по новой любым стекольным герметиком, и не жалейте его ( в разумных пределах)!

При проклейке сильно не смещать стекло, нужно с первого раза постараться поставить его на свое место.

Или попробуйте промазать герметиком вокруг контура стекла, где оно соприкасается с корпусом, иногда таким образом эта неприятность исправляется, и обязательно перед этим высушите влагу внутри фары.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стекло на фаре посажено не герметично, в это и проблема, переклейте по новой любым стекольным герметиком, и не жалейте его ( в разумных пределах)!

При проклейке сильно не смещать стекло, нужно с первого раза постараться поставить его на свое место.

Или попробуйте промазать герметиком вокруг контура стекла, где оно соприкасается с корпусом, иногда таким образом эта неприятность исправляется, и обязательно перед этим высушите влагу внутри фары.

це я розумію.звичайно ж герметику не жалів.але от проблема в чому.купував герметик ніби спеціальний для фор фірми mannolфара 24 години була в сухому місці і склеювалась.Після цього всього виявилось що герметик за сильно м"якийі скло на фарі ніби живе...от тому і потіє...як так собі думаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це я розумію.звичайно ж герметику не жалів.але от проблема в чому.купував герметик ніби спеціальний для фор фірми mannolфара 24 години була в сухому місці і склеювалась.Після цього всього виявилось що герметик за сильно м"якийі скло на фарі ніби живе...от тому і потіє...як так собі думаю...

При постановці таких питань, варто вказувати марку-рік авто, мо банально погубив дренажі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При постановці таких питань, варто вказувати марку-рік авто, мо банально погубив дренажі?

kia magentis 2008 року.вентиляцію фар продув і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось знає де такий герметик можна купити в Луцьку???

http://www.auto-mag.kiev.ua/product_info.php/info/p74_Germetik-dlya-far.html

а то куди не заїду всі на мене дивляться як то я їм марсіанина показую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.auto-mag....k-dlya-far.html

ну а там же заказати ? мається на увазі в тому інтернет магазині http://www.auto-mag....k-dlya-far.html ?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.auto-mag....k-dlya-far.html

ну а там же заказати ? мається на увазі в тому інтернет магазині http://www.auto-mag....k-dlya-far.html ?

ну то вже буде крайній варіант.краще поїхати і купити.Хотілось би перепакувати фари до нового року.вдруг комусь десь на очі попадався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знайдете ви в Луцьку такий герметик в Луцьку, перевірено

магазин надійний, брав в них герметик - супер

доставка була за 1 день, не бачу проблеми в цьому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автомобильный герметик АРР-40, АРР-50 Вам в помощь, Цена порядка 40-50 грн., на базаре должен быть. Или вариан обратиться к умельцам которые врезают и клеят стекла на машины. Подойти к ним и попросить намазать стекло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergK,он же черный, а нужен прозрачный, не спорю герметик :_25: но посадить на него стекло от фары ....

Кстати Kidubon, хотите поэкспериментировать, могу дать такой герметик, стекло на нем "живое" не будет точно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АРР есть - белый, серый, черный. Этот герметик не оторвать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам клеїв на крокодилі звичайним покрівельним герметиком і все ок! Головне довре зачистити і знежирити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как вариант герметик для аквариума! Цена 30- 40 грн. большого тюбика!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergK,он же черный, а нужен прозрачный, не спорю герметик :_25: но посадить на него стекло от фары ....

Повністю підтримую sergK . Сам цими герметиками переклеюю скло - проблем не було... Доречі, саме чорними :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АРР есть - белый, серый, черный.

По поводу именно АРР герметика не знаю, просто мы всегда клеили стекла именно черным, и начальника говорил что другого цвета такого герметика нет, в принципе у нас и в продаже герметика такого нет.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сейчас пользуюсь аналогом АРР, теже цвета, название не помню, если надо то сделаю фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теже цвета

А качество и цена?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% аналог, до 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% аналог, до 50 грн.

Если можно подробней - где купить, как именно называется...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо це APP Pu50 то чув....він використовується для автомобільних швів...на нього думав посадити фару,але тоді вона вже 100% буде не розборна...він потім під дією фена будівельного не міняє своєї консестеції...(((тільки зрізати що впринципі у фарі неможливо(тому і відкинув цей варіант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...