Перейти до змісту

Продам Пароварка DELFA DST-800D

Рекомендовані повідомлення

Продам Пароварка DELFA DST-800D куплена 06.11.2013 в фокстроті. Подарували дружині на ДН а вона нам і впринципі непотрібна хочу купити мікроволновку. Навіть неразу неготували в ній. Все працює. Коробка та всі папері в наявності. Ціна 300грн. 0504381333.

0.jpg

Пароварка DELFA DST-800D. Мощность 800 Вт. 3 контейнера для приготовления, места хватит для воплощения любых ваших кулинарных фантазий! 9 программ приготоления блюд. Вся информация отображается на LCD дисплее, в том числе информация электронного таймера. Корпус из нержавеющей стали прочен и надежен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.5ok.com.u...CFQkd3godzkMA5g

тут дешевше.... і нова

ссорі....

так моя тоже нова ніразу не включалась місяць назад подарили так і стоїть в коробці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так моя тоже нова ніразу не включалась місяць назад подарили так і стоїть в коробці.

Тому варто переглянути ціну, і зробити її дещо дешевшою від 5ок, для зацікавлення майбутнього покупця.

Я, наприклад, пропоную 200 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому варто переглянути ціну, і зробити її дещо дешевшою від 5ок, для зацікавлення майбутнього покупця.

Я, наприклад, пропоную 200 грн

До порад розумних людей я завжди прислуховуюсь. Так що подумаю над вашою ціною і дам відповідь. Завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...