Перейти до змісту

Гріється комп'ютер

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В багатьох старих відеокартах немає даткика))) Але як правило на них температура така як і на процесорі(це з особистих спостережень),

Опубліковано

Ну нічого страшного, головне тепер у корпусі негаряче:)

PS ніхто не знає чи можливо мені всунути відео потужніше, щоб були 3 шейдери ?

Опубліковано

Ну нічого страшного, головне тепер у корпусі негаряче :)

PS ніхто не знає чи можливо мені всунути відео потужніше, щоб були 3 шейдери ?

Що за Б/Ж?

Опубліковано

Повинен бути ось такий штекер від блока, або вільних 2-молекса, щоб його підключити в тому випадку, якщо відео потребує додаткового живлення.

4nam1.jpg

Опубліковано

Andreyxxx да соберите себе бюджетный ПК, с перспективой на будущее. Купите хорошую матернку с интегрированной видеокартой, поставьте 4Gb. оперативной памяти, блок на Watt 700. ну и процессор, если ваш не подойдёт, то на первое время хватит и бюджетной модели, а современем сможете апгрейдить.

Опубліковано

Щось мені цей кулер що я поставив на видув не подобається тим що дуже сильно шумить. Кулерові вже років 8, колись стояв на старому ПК. Скажіть якщо купити новий, я бачив по гривень 30-50, то вони будуть тихіше працювати? Хочеться тиші, а то інколи болить голова. Можливо знаєте конкретні моделі які працюють тихо та продаються у Луцьку.

Опубліковано

Щось мені цей кулер що я поставив на видув не подобається тим що дуже сильно шумить. Кулерові вже років 8, колись стояв на старому ПК. Скажіть якщо купити новий, я бачив по гривень 30-50, то вони будуть тихіше працювати? Хочеться тиші, а то інколи болить голова. Можливо знаєте конкретні моделі які працюють тихо та продаються у Луцьку.

зайдите в магазин "нотикс" на варшавском рынке в караване

Самые тихие и надёжные кулера это NOCTUA

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...