Перейти до змісту

Google Nexus 5

Рекомендовані повідомлення

Уже доступний в продажі http://www.google.com/nexus/5/

Як і попередник зроблений LG.

Ціна порівняно з конкурентами досить адекватна.

Два питання

1. Давайте обговоримо плюси і мінуси моделі.

2. Яким чином можна замовити, адже офіційно не доступні в Україні. Є можливість зареєстуватись з ІР закордоном, але як тоді бути з оплатою, пересилкою і т.д.

Хто уже замовляв з Гугла ділимось досвідом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про купівлю Nexus 5 можеш прочитати на Хабрі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте обговоримо плюси і мінуси моделі

Не тримавши у руках і не юзавши обговорювати?:) Своїм Nexus 4 задоволений повністю і найближчим часом змінювати нема бажання! Багатьом Самсам і АшТіСишкам, з цього сегменту, довго його не здогнати, а за усіма новинками не вженешься.:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До зими аби наповнив гугл склад, попит неймовірний, розмітають US резиденти на ура...(станом на поточний момент, гуглплей каже - Leaves warehouse in 3 - 4 weeks.)

Апарат - один з кращих у своєму класі, на свою вартість - конкуренти відсутні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже доступний в продажі http://www.google.com/nexus/5/

Як і попередник зроблений LG.

Ціна порівняно з конкурентами досить адекватна.

Два питання

1. Давайте обговоримо плюси і мінуси моделі.

2. Яким чином можна замовити, адже офіційно не доступні в Україні. Є можливість зареєстуватись з ІР закордоном, але як тоді бути з оплатою, пересилкою і т.д.

Хто уже замовляв з Гугла ділимось досвідом.

Ознайомся https://qwintry.com/ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Долгое время я очень интересовался продукцией "Google" в том числе и гуглофонами, "NEXUS" да действительно не плохие аппараты, но с выходом 5 гуглофона все поменялось. Не буду вникать в подробности, так как матов не хватит, что бы описать отношение гугла к своим клиентам и новой продукции. Дружеский совет всем кто хочет покупать 5nexus - не спишите с покупкой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багатьом Самсам і АшТіСишкам, з цього сегменту, довго його не здогнати

ну, і як ти викручуєшся із своїми мізерними 8 Гб вільного місця без можливості розширення

?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багатьом Самсам і АшТіСишкам, з цього сегменту, довго його не здогнати

ну, і як ти викручуєшся із своїми мізерними 8 Гб вільного місця без можливості розширення

?

Ну взагалі то 12гб і їх хватає. Із 16 3 бере система.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну,  і як ти викручуєшся із своїми мізерними 8 Гб вільного місця без можливості розширення
Так есть же и 16Gb версия, и вообще что можно хранить на телефоне такое необходимое что нельзя переместить на флешку к примеру?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikblack, а що у Нексусах є підтримка флешок? А що зберігати? Наприклад, кілька фільмів, дискографію улюбленої групи, нормальні сучасні ігри мають кеш по 2 Гб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

із своїми мізерними 8 Гб

Ну вмене 16Гб.!!! І всього, що мені потрібно, вистачає і ще вільного місця завались!!! :)

нормальні сучасні ігри мають кеш по 2 Гб.

А нормальні і сучасні ігри я взагалі на компі граю! :) Дуже не заморочуюсь грати в ігри і псувати зір на дісплеї телефону! :) Це ж навіть не планшет 7'', а телефон в першу чергу!!! :) А для проби ставив самі найсучасні ігри, то летіли на УРА! :) Ну і серфінг в неті шустрий... а що ще треба? :) Мене все влаштовує у 4-му на всі 1000%!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikblack, а що у Нексусах є підтримка флешок? А що зберігати? Наприклад, кілька фільмів, дискографію улюбленої групи, нормальні сучасні ігри мають кеш по 2 Гб.

Я имел введу не телефонную флешку, я покупал нексус не для игр, фильмы смотрю онлайн, если вообще смотрю на телефоне, установлено программ 50 сделано около 100 фотографий и свободно 8Gb. Вот и удевляюсь чем можно залепить всю память телефона, вконце-концов это телефон, а не мультимедийный центр для развлечений.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж навіть не планшет 7'', а телефон в першу чергу!!!

Телефон коштує 200 грн., а не 3000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну у кожного свої примхи та причуди!:)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж навіть не планшет 7'', а телефон в першу чергу!!!

Наприклад, кілька фільмів, дискографію улюбленої групи, нормальні сучасні ігри мають кеш по 2 Гб.(За 200грн що ж це за телефон) :_36:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

О чем я и говорил ;)

Возможно вы помните, как после выпуска Nexus 4 Google и LG исправили недочеты первоначальной версии и заменили заднее стекло, а так же добавили маленькие ножки на заднюю панель. Теперь пришло время обновления Nexus 5. Как сообщают пользователи XDA, последние версии смартфона отличаются от первоначальных. Так, был изменен (увеличен) размер отверстий динамика и более плотно посажены кнопки регулировки громкости и питания.

oMpU.jpg

И если динамик действительно оставляет желать лучшего даже после обновления до Android 4.4.1, то с кнопками проблемы были не у всех. В любом случае, можно было бы порадоваться за владельцев новых смартфонов, однако все те же пользователи XDA жалуются на сильный уход экрана в желтый цвет. На данный момент фото сравнения экранов

MuI0j.jpg

и это может быть проблемой только одной из партий, но если вы задумались о покупке устройства в Play, рекомендуем немного подождать, пока не появится более точной информации.

0gxSp.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...