Перейти до змісту

Шукаю водія категорі В

Віталік 777

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю на постійну роботу двох водіїв на таксі , на автомобіль део ланос (газ).

Вимоги: категорія В , досвід роботи від 3-ох років, знання міста і області.

Заробітна плата за домовленістю.

все інше по телелфону 066-733-77-27 Віталік.

Опубліковано

хотів запропонувти свою кандидатуру але уви, я ще "зелений і купив права" )

п.с смішні стереотипи)

Опубліковано

Шукаю на постійну роботу двох водіїв на таксі , на автомобіль део ланос (газ).

Вимоги: категорія В , досвід роботи від 3-ох років, знання міста і області.

Заробітна плата за домовленістю.

все інше по телелфону 066-733-77-27 Віталік.

Ну +/- яка зрпл?

Опубліковано

якщо на плані і будеш працювати неменше чим 12 годин в день то зп буде від 1500-до-2000 грн. (максимум) :)

Реалії водіїв на таксі ))

Опубліковано

якщо на плані і будеш працювати неменше чим 12 годин в день то зп буде від 1500-до-2000 грн. (максимум) :)

Раз 2 водителя я так понимаю - это 1500-2000 за пол месяца? Или за месяц по 12 часов в сутки без выходных?

ЗЫ. В качестве апа и просто интересно.

Опубліковано

дуже багато питань в лічці тому:

80грн за добу ( оренда автомобіля), є можливість працювати хоть 24год. все що заробили ваше. якщо два водія то розбиваєте цю суму на двох. (між водіями домовляйтеся) хто коли виїжає.

також догляд за авто мийка , хімчистка ну і т.д. за Вами

якщо ДТП несете повну відповідальність за авто.

СТО 25% Х 25% між водіями , 50%мої

Все інше по телефону

Опубліковано

Раз 2 водителя я так понимаю - это 1500-2000 за пол месяца? Или за месяц по 12 часов в сутки без выходных?

ЗЫ. В качестве апа и просто интересно.

Це сума яку реально заробити за місяць працюючи водієм на "когось" себто здавати "план" як вказано вище 80 грн.

Але ринок таксі в Луцьку зараз дуже насичений і заробітку там ніякого... Потрібно працювати від 12 до 18 годин без вихідних, або з одним вихідним днем в заложності від роботи у вихідні дні - як правило у вихідні зараз таксьори заробляють весь тижневий баланс, щоб хочаб щось заробляти (враховуючи всі затрати на пальне, кава, цигарки ітд...)

Топікстартеру: вибачаюсь якщо кажу забагато у Вашій темі, але вважаю людині краще знати на що вона іде а не літати в космосі :)

Опубліковано

добре, скажіть хоть яка фірма(розкручена чи не дуже) як на рахунок радіостанції, якщо присутня скільки за виклик, та основні місця стоянки(ями)... ПС водійські права з 03,09,2010, думаю під критерії підходить

Опубліковано

to Sp_RoNdo: Ну я конечно дико извиняюсь, но херачить по 12-18часов в сутки , практически без выходных целый месяц за 1500гривень. Да это нужно быть полным дураком. Охранник работающий по схеме сутки-двое , то есть пол месяца - получает и то больше. Ну это работа разве что для пенсионера, пенсия 1000+1500 вроде неплохо. Только надо быть очень ЗДОРОВЫМ дедушкой :)

Опубліковано

Згоден, але такі реалії даної роботи... Є звісно там і ефект "лєвачка" коли пре і можна за день заробити до 1К грн. Але в теперішній час це рідкість...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...