artikice Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 20:34 #1 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 20:34 знаю є такі люди які підшукують роботи за певні $. тому задам тут, що шукаю офіційну роботу в польщі( бажано Люблін) і з річним запршенням чи іншим правом на перебування. розгляну всі пропозиції. Я хлопець 21 рік, робота може бути як і фізична так і водієм(категорія В) або в майстерні по ремонту телефонів-планшетів-компютерів-ноутбуків.
westboiuu Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 20:45 #2 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 20:45 знаю є такі люди які підшукують роботи за певні $. тому задам тут, що шукаю офіційну роботу в польщі( бажано Люблін) і з річним запршенням чи іншим правом на перебування. розгляну всі пропозиції. Я хлопець 21 рік, робота може бути як і фізична так і водієм(категорія В) або в майстерні по ремонту телефонів-планшетів-компютерів-ноутбуків.извините за не скромный вопроса что не устраивает вас сейчас в крутой мастерской на воли 50 ?
artikice Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 11:15 Автор #3 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 11:15 знаю є такі люди які підшукують роботи за певні $. тому задам тут, що шукаю офіційну роботу в польщі( бажано Люблін) і з річним запршенням чи іншим правом на перебування. розгляну всі пропозиції. Я хлопець 21 рік, робота може бути як і фізична так і водієм(категорія В) або в майстерні по ремонту телефонів-планшетів-компютерів-ноутбуків.извините за не скромный вопроса что не устраивает вас сейчас в крутой мастерской на воли 50 ?відсутність жінки під боком, так як вона начається у полщізнаю є такі люди які підшукують роботи за певні $. тому задам тут, що шукаю офіційну роботу в польщі( бажано Люблін) і з річним запршенням чи іншим правом на перебування. розгляну всі пропозиції. Я хлопець 21 рік, робота може бути як і фізична так і водієм(категорія В) або в майстерні по ремонту телефонів-планшетів-компютерів-ноутбуків.извините за не скромный вопроса что не устраивает вас сейчас в крутой мастерской на воли 50 ?цікаво звідку у вас інформація про мою роботу?
Roman_1984 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 11:24 #4 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 11:24 и микс передаст к нам, айсервис, воли 54 напротив ЗнанняЩось таке було))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.