fog Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 08:43 #1 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 08:43 Значить приперло користувачів моєї мережі мати таблицю в яку можна залогінитись і записатись на певний час на гру.. скажем кантер.Я собі це юявляю як внутрішньомережевий сайт на якому кожен користувач має свій логін і пароль. адмін/модер пропонує час і день, а користувачі просто відмічаються чи будуть, або залишають свої побажання для перенесення гри. Тільки я шось собі смутно уявляю реалізацію...
Oushen Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 14:27 #2 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 14:27 Может создать сайт в локалке
fantazy Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 15:08 #3 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 15:08 Значить приперло користувачів моєї мережі мати таблицю в яку можна залогінитись і записатись на певний час на гру.. скажем кантер.Я собі це юявляю як внутрішньомережевий сайт на якому кожен користувач має свій логін і пароль. адмін/модер пропонує час і день, а користувачі просто відмічаються чи будуть, або залишають свої побажання для перенесення гри. Тільки я шось собі смутно уявляю реалізацію... в том і проблема, що твоєї мережі.... якби ми могли всі грати
Oushen Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 15:17 #4 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 15:17 в том і проблема, що твоєї мережі....якби ми могли всі грати это он про свою локалку говорит, а не про ДМ
Avatar Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 15:40 #5 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 15:40 Значить приперло користувачів моєї мережі мати таблицю в яку можна залогінитись і записатись на певний час на гру.. скажем кантер.Я собі це юявляю як внутрішньомережевий сайт на якому кожен користувач має свій логін і пароль. адмін/модер пропонує час і день, а користувачі просто відмічаються чи будуть, або залишають свої побажання для перенесення гри. Тільки я шось собі смутно уявляю реалізацію... Не питання! Скільки даєш за розробку такої системи?
fog Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 18:51 Автор #6 Опубліковано 14 Жовтня, 2007 в 18:51 Нічого я платити незбираюсь. Я й сам в змозі сісти і на РНР написать, просто невистачає часу, тому й питання стояло в тому чи незнає хто вже готових рішень...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.