Перейти до змісту

Нужен совет (Wi - Fi роутер)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

тп лінк бери.

А почему? читал что асус стабильней, и антенна у него 5дцб. а у тп-линка 2 антенны по 3дцб.

так навіщо питати якщо ви читали. ТР лінком користуюсь 4 роки і горя незнаю.

Опубліковано

так навіщо питати якщо ви читали. ТР лінком користуюсь 4 роки і горя незнаю

Этот вопрос давно закрыт, Вы на дату поста смотрели, зачем задавать глупые вопросы?

И да, Вы верите всему что пишут в сети?

Опубліковано

так навіщо питати якщо ви читали. ТР лінком користуюсь 4 роки і горя незнаю

Этот вопрос давно закрыт, Вы на дату поста смотрели, зачем задавать глупые вопросы?

И да, Вы верите всему что пишут в сети?

чи я тупий, чи пост останній переді мною був "Отправлено Сегодня, 22:36 " Чи ви просто не в тємі..

Опубліковано

чи я тупий, чи пост останній переді мною був "Отправлено Сегодня, 22:36 " Чи ви просто не в тємі..

Пост №3 Вы процитировали, который был создан - Отправлено 06 жовтня 2013 - 20:24
Опубліковано

Бери ТР-Link ;) простий і надійний, як "Автомат Калашнікова".

шкода, що 340 модель зняли з виробництва, та ще й інтегрованою антенкою був, це взагалі на мою думку "бесселер", а не роутер!

Але я за Мікротік RB951-2n :)

Где реально можно в Луцке посмотреть на mikrotik в живую

береш пиво і приходь до нас на роботу

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Пацанчики, попався такий Wi-Fi роутер TENDA W316R150Mbps, дешевий, мені його вистачить щоб роздавати Wi-Fi по квартирі ? або ще Маршрутизатор D-Link DAP-1155/A ?

Чи не поскупитись і взяти щось інше ?

Опубліковано

Пацанчики, попався такий Wi-Fi роутер TENDA W316R150Mbps, дешевий, мені його вистачить щоб роздавати Wi-Fi по квартирі ? або ще Маршрутизатор D-Link DAP-1155/A ?

Чи не поскупитись і взяти щось інше ?

TENDA W316R150Mbps , апарат бомба (2 роки корист), тільки в криворуких він погано працює (ну або заводський брак). Просто єдиний нюанс - це правильно прошивку вибрати. Не перегрівається і не потрібно перезавантажувати взагалі, він ніколи не висне. Якщо тільки для квартири то підійде, навіть IPTV буде працювати на ньому.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Щоб не відкривати нову тему.

Так як нібито в мене скоро буде оптика на районі, шукаю нормальний маршрутизатор.

Вимоги: дальбійність, DLNA.

В ТВ вроді як є підтримка DLNA. відповідно шукається роутер що підтримує цей стандарт.

Найшов Zyxel Keenetic II,який точно підтримує це все і Zyxel Keenetic Omni, що по опису теж підходить.

ТВ Gnusmas (UE40D5000PWXUA) не має фунції смарт, але можна підключити вай фай через свисток

Тепер думаю, що вибрати і чи це щастя буде правильно працювати разом.

.

Опубліковано

Мені треба в першу чергу ще й вай фай роздати по хаті.

Не бачу сенсу брати роутер за 1100, якщо все те саме тягнутиме той що 600 коштує, той самий Zyxel Keenetic II/

Зараз почитаю лінк, дякую.

Опубліковано

якщо все те саме тягнутиме той що 600 коштує, той самий Zyxel Keenetic II

Дальность сигнала WiFi разная, я так понял это немаловажно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...