Перейти до змісту

Стан черг в районному БТІ в Теремно.

igor_k

Рекомендовані повідомлення

Кому, що відомо. Мені потрібно здати документи. І востаннє коли туди приїжав, там люди черги займали по два дні. Сиділи там, ночували під стінами, щоб туди попасти. Приходили в неділю в 5 ранку, і діжурили до понеділка. Це було близько 2-х місяців назад.

Кому відомо яка там ситуація зараз. Все по старому, чи можливо є зміщення в кращу сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічог отакого немає. є список. записався і чекаєш черги. кажуть що дзвонять коли підходить черга.. але я не особливо вірю тому час від часу заїжджаю, дивлюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо є зміщення в кращу сторону.

Укрдержреєстр розпочав навчання працівників «Укрпошти»

З 1 жовтня, відповідно до підписаного нещодавно Регламенту щодо співробітництва між Державною реєстраційною службою та «Укрпоштою», Укрдержреєстр розпочав навчання працівників відділень поштового зв’язку.

Згідно з розробленим графіком фахівці Державної реєстраційної служби проводитимуть навчання працівників «Укрпошти» наданню адміністративних послуг засобами поштового зв’язку у поштових відділеннях всіх регіонів України.

Навчання співробітників «Укрпошти» працівниками Укрдержреєстру відбуватиметься в кілька етапів. Слухачі будуть забезпечені методичними матеріалами. По закінченні навчання відбудеться тестування і лише після цього вони будуть допущені до цієї роботи.

01.10.2013

Мета — спростити доступ громадян до адміністративних послуг таких, як реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно. Це можливість для кожного в незалежності від того, де він живе — в мегаполісі чи селі, — навідатись до відділень Укрпошти, здати пакет документів до Укрдержреєстру і потім отримати пакет відповіді додому», — сказав Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов.

Правда, на офф.сайті укрпошти ні слова про реєстрацію прав на нерухоме майно. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо є зміщення в кращу сторону.

Укрдержреєстр розпочав навчання працівників «Укрпошти»

З 1 жовтня, відповідно до підписаного нещодавно Регламенту щодо співробітництва між Державною реєстраційною службою та «Укрпоштою», Укрдержреєстр розпочав навчання працівників відділень поштового зв’язку.

Згідно з розробленим графіком фахівці Державної реєстраційної служби проводитимуть навчання працівників «Укрпошти» наданню адміністративних послуг засобами поштового зв’язку у поштових відділеннях всіх регіонів України.

Навчання співробітників «Укрпошти» працівниками Укрдержреєстру відбуватиметься в кілька етапів. Слухачі будуть забезпечені методичними матеріалами. По закінченні навчання відбудеться тестування і лише після цього вони будуть допущені до цієї роботи.

01.10.2013

Мета — спростити доступ громадян до адміністративних послуг таких, як реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно. Це можливість для кожного в незалежності від того, де він живе — в мегаполісі чи селі, — навідатись до відділень Укрпошти, здати пакет документів до Укрдержреєстру і потім отримати пакет відповіді додому», — сказав Перший віце-прем’єр-міністр України Сергій Арбузов.

Правда, на офф.сайті укрпошти ні слова про реєстрацію прав на нерухоме майно. :(

УкрПошта рулить. Я не те що докумети, я тою "конторою" боюсь відкритки відправляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічог отакого немає. є список. записався і чекаєш черги. кажуть що дзвонять коли підходить черга.. але я не особливо вірю тому час від часу заїжджаю, дивлюсь...

На рахунок списків - це окрема тема. Колись записавася в список. Чекав черги. Їздив, контролював. І от в той момент, коли черга малабути моя за день-два, люди почали сидіти в чергах і список став не актуальним. Той список - це повна фігня. Якби то був якийсь офіційний документ, або його вело б саме бті, чи щось того плану, тоді можливо в цьому був би сенс, а так - туфта. Крім того з самого почаку, коли пройшов всякі там "Горизонти", то в "юстиції" на Вінниченка мене записали на 6 серпня, але вони тоді ще самі толком не знали яка буде процедура. За два тижні до дати поїхав в розвідку до бті. Черга та вже була до одного місця, став вже новий список, який люди вели самі. Потім той список пішов прахом, потім знов черги, короче замкнуте коло. Але цікаво як там зараз ситуація, чи дотримуються люди тої індульгенції, чи ні. І окреме питання - хто його (список) веде? Чи все-ж актуальні ті цілодобові чергування під стінами її присятійшої БТІ.

Це типу, як Азіров казав по новинах, що бті працює вже без зтримок черг, і будь-який охочий може попасти туди без проблем, і, з першого разу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні не бачив, от в понеділок і гляну, що там робиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вам в БТІ на другий поверх то там черг як таких нема. Якщо ж ви в реєстраційну службу, то там ведуться списки. Якщо в районну то прийомні дні для ф\о - пн,вт,чт, для ю\о - ср,пт. Як в міському - незнаю. Реєструють в день від ф\о - біля 10 справ))))

я записувався в той список більше місяця назад і записаний за номером десь 450. зараз певно біля 700 чол записано. на даний момент з початку списку (а це кінець липня десь) пройшло біля 160 людей.

Вобщем там пздц)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вам в БТІ на другий поверх то там черг як таких нема. Якщо ж ви в реєстраційну службу, то там ведуться списки. Якщо в районну то прийомні дні для ф\о - пн,вт,чт, для ю\о - ср,пт. Як в міському - незнаю. Реєструють в день від ф\о - біля 10 справ))))

я записувався в той список більше місяця назад і записаний за номером десь 450. зараз певно біля 700 чол записано. на даний момент з початку списку (а це кінець липня десь) пройшло біля 160 людей.

Вобщем там пздц)

А хто його веде, БТІ чи самі люди, як було раніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди весь час ведуть, чергує хтось щодня. Списки ніби то тримаються. Підміни чи згуби останнім часом на наблюдалось. Раз в тиждень-два варто приїжати контролювати себе в списку. Перед здачею документів варто ретельно підготувати документи. Бо закон-законом, так як і методичні рекомендаці\ щодо процедури реєстрації прав, але в кожній реєстраційній службі області (довелось в багатьох побувати) свої вимоги до документів.

БТІ до реєстрації права власності не має жодного відношення. Це - реєстраційна служба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...