Перейти до змісту

Де зробити фотки

Rosomaha

Рекомендовані повідомлення

Де в Луцьку найдешевше зробити фотки з цифрового фотоапарата?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робим тут:http://cyfrolab.com/uk/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаешь некоторые названия некоторых тем и думаешь: почему школьники не в школе? Ах, да - суббота сегодня...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаешь некоторые названия некоторых тем и думаешь: почему школьники не в школе? Ах, да - суббота сегодня...

Дякую за зауваження.Зрозумів,що не зовсім правильно сформульована назва теми.Але ж навіщо за це обзивати мене школьніком. :0141: Школу я давно закінчив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за зауваження.Зрозумів,що не зовсім правильно сформульована назва теми.Але ж навіщо за це обзивати мене школьніком. :0141: Школу я давно закінчив

Ну, извините. Хотя, разве это уж так обидно? Хорошо сохранились. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми можем здрукувати по 80 коп. :) Вам навіть нікуди йти не потрібно(тільки щоб забрати готові фотки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми можем здрукувати по 80 коп. :) Вам навіть нікуди йти не потрібно(тільки щоб забрати готові фотки).

10х15 глянц штук 100-150 по якій ціні буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото надсилати на е-mail?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

глянц мат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І глянц, і мат, в машині два барабана. При замовленні більше 300 штук можлива ще невелика знижка. Замовлення можна скидати на файлообмінник архівом, в дропбокс або іншим зручним способом, а мені в ПМ кинути посилання.

Ну і для незнайомих людей працюєм по передоплаті на приватівську карту. Забирати на Відродження, 10 у фотосалоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка буде ціна глянц 10*15?Куди приносити фото?Я не хочу робити передплату на картку і скидати фотки по пошті,тому-що я вас не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж робимо на цифролаб, завжди завантажувала сьогодні в першій половині дня, а післяобіду завтра вже забирала, останній раз була затримка з доставкою на один день. Зручно, що їхати не треба нікуди, бо можна забрати в себе на районі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забирати на Відродження, 10 у фотосалоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка буде ціна глянц 10*15?Куди приносити фото?

80 коп. , приносьте на Відродження, 10. Фотосалон "Коніка", спитати діфото. З 10 до 19 (обід з 14 до 15)

теж робимо на цифролаб, завжди завантажувала сьогодні в першій половині дня, а післяобіду завтра вже забирала, останній раз була затримка з доставкою на один день. Зручно, що їхати не треба нікуди, бо можна забрати в себе на районі

Доречі, скоро ми запустимо подібний сервіс, друк сьогодні на завтра з сайту і забирати можна буде ближче до себе , оскільки в нас біля 30 точок по всьому Луцьку. ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...