Перейти до змісту

Планшет Cube 8" та електронна книга Amazon Kindle Wi-Fi


Рекомендовані повідомлення

Продаю 8-дюймовий планшет Cube U10GT: http://vplanshete.ru/index.php/cube-u10gt.html

У хорошому стані (користувався мало). У коробці, з окремо купленої зарядкою і головне - хорошим чохлом.

Планшет характеризується яскравим екраном, гучними динаміками, наявністю портів HDMI, MiniUSB, USB OTG (можна підключати 3G модеми, флешки, мишки, клавіатури і т.д. без перехідників), стандартного аудіо-виходи для навушників і колонок, слота MicroSD/TF, двох камер, а також якісною збіркою.

Шкіряний чохол цікавий тим, що кришку, що закриває екран, можна повністю відстебнути. Також, чохол дуже легкий і має ззаду ніжку для установки планшета на стіл під кутом. Ось такий: http://ukrbay.net/product/chehol-cube-u10gt/

Прошу 790 грн за планшет з чохлом і зарядкою.

Також продаю електронну книгу Amazon Kindle 4 Wi-Fi: http://habrahabr.ru/post/130815/.

Пристрій в дуже хорошому стані (користувався днів 10). Характеризується дуже хорошим, висококонтрастним екраном, малою вагою і товщиною, наявністю Wi-Fi для роботи в інтернеті (серфінг, стрибка книг ...). Пристрій рсіфіціровано, не має нав'язливої реклами від Амазону, в пристрій встановлена альтернативна програма читання книг з широкими можливостями (розуміє FB2, дозволяє налаштувати масу параметрів начебто міжрядкового інтервалу, змісту колонтитулів і т.д. Має сервіси Амазону зразок можливості переслати по e-mail на пристрій книгу в неподдержваемом форматі з автоматичною конвертацією в підтримуваний самим Амазонії.

Прошу 490 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...