Перейти до змісту

ПОШУК З МЕТАЛОШУКАЧЕМ

Максим Матвійчук

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А что? Искать в незапрещённых местах. Ну например в поле, или у себя на огороде, это противозаконно? Я не имею ввиду кладбищща, охраняемые законом памятники старины и.т.д.

Опубліковано

Вовка боятись в ліс не ходити...."был бы человек, а статья найдеться".....ці вислави можна віднести саме до цього питання...

Опубліковано

І нас буде пасти мусарка в цій темі)))

Максим Матвійчук вже "на карандаші"... :_07: Чи може він "пасе" :_12:

Взагалі то пошук в нас не заборонений.... Так що.................

Опубліковано

Заборона є поки тільки на дві речі - пошук в історичних заповідниках та збір промислового металолому.....все інше законно (крім пошуку на территорії приватної власності без згоди власника)....Чи Ви знаєте якісь інші ситуації?

Опубліковано

А что? Искать в незапрещённых местах. Ну например в поле, или у себя на огороде, это противозаконно? Я не имею ввиду кладбищща, охраняемые законом памятники старины и.т.д.

А поле це вже не моє і не твоє а Віктора Федоровича точніше,нашого нічого немає для простого мужика.

Опубліковано

Ризик - це особиста справа кожного......а позиціонувати себе як "простого мужика" думаю не варто, хоча це справа також особиста...

Опубліковано

"был бы человек, а статья найдеться".

Нє, не так.Зараз кажуть "То что ви нє сідітеє ето нє ваша заслуга, а наша нєдоработка!"

Опубліковано

Шановний комраде хто давно цим займається вже найшли собі компанію і непоано себе чухають на тому ж віоліті, а якщо в вас виникла ідея зібрати команду піонерів то я вам дам пораду ви лише провозитесь з ними, потратите купу часу і нічого з цього не вийде.

Взагалі я дивлюсь ви новачок в цьому ділі і тому я не радив би цим займатись поїзьдте на коп спочатку самі а тоді у вас зміниться весь світогляд на це дійство.

Опубліковано

Шановний комраде хто давно цим займається вже найшли собі компанію і непоано себе чухають на тому ж віоліті, а якщо в вас виникла ідея зібрати команду піонерів то я вам дам пораду ви лише провозитесь з ними, потратите купу часу і нічого з цього не вийде.

Взагалі я дивлюсь ви новачок в цьому ділі і тому я не радив би цим займатись поїзьдте на коп спочатку самі а тоді у вас зміниться весь світогляд на це дійство.

Повністю згідний,саме краще 2-3,більше не потрібно людей,для чого табір совати за собою.

Опубліковано

Не подумайте що відмовляю від конкуренції (хотів би сам подивитись на ваш коп).

Виражаючись культурно " Заведомо просранные денги подарите лучше мне, я вам хоть спасибо скажу "

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Виражаючись культурно " Заведомо просранные денги подарите лучше мне, я вам хоть спасибо скажу "

Ну это же Вы с успехом можете сказать и охотникам и рыболовам - они тоже наверное хотят от Вас спасибо услышать :)

Опубліковано

Пропоную створити клуб "Шукачі скарбів Волинської області"...

Наскільки мені відомо, авторе, ви просто продаєте металошукачі, загадивши своєю рекламою велику кількість електроопор (стовпів).

А ви самі цим займались, чи просто побули в компанії шукачів кілька годин?

• 1 рік потому...
Опубліковано

Ну это же Вы с успехом можете сказать и охотникам и рыболовам - они тоже наверное хотят от Вас спасибо услышать :)

Ну скарбів не більшає з кожним роком, а ось риба і тварини відновлюють популяцію, хоча я гостро засуджую полювання("птичку жалко").А ось гриби, то діло інше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...