Перейти до змісту

Новобудова на Чернишевського 114а

MamaSoli

Рекомендовані повідомлення

Добрий вечір,форумчани!

Може є серед вас власники квартир в цій новобудові,або ви щось про неї знаєте?

На жаль,в інтернеті і на форумах не знайшла інформації,ні хорошої,ні поганої!

Зі слів звбудовника більшість квартир розкуплені,здача планується на листопад цього року!

компанія-забудовник ТОВ "ПЕРША ВОЛИНСЬКА БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ"

нічого про неї не знайшла.

Сам будинок дуже гарний і якщо збоку дивитись,то будівництво просувається...

Боюсь не потрапити в таку ж ситуацію,як власники квартир в будинку на 33му,що на завершальній стадії так і не закінчили...

Буду дуже вдячна,якщо допоможете!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Владельцы думаю вряд ли найдутся, так как дом еще в стадии активного ремонта. Сдача в эксплуатацию планируется 4 кв. 2013 года. Дом довольно интересный, особенно квартиры с видом на поля и панораму города (там действительно красиво), с фасада стоянка, с сзади дома места под гаражи, на первом этаже площади под офисные помещения.

Только хочу предостеречь от квартир последнего этажа. Предыдущая компания, которая начинала стройку, вместо чердачного этажа решила сделать жилой с квартирами, по этому там квартиры довольно кудрявые, но относительно дешевые и чтоб обыграть криворукость надо проявить дизайнерские способности.

А вот эти ссылки думаю вам помогут: http://estate-lutsk.at.ua/, http://estate-lutsk....jutnyj_quot/0-8

Ремонт продвигается активно, здание в ситуацию простоя не попадет, так как им занимается одна компания одного владельца, бюджет большой, по этому дом закончат 100%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як вже було сказано, здача будинку в 4 кв. цього року. Активно проводиться добудова будинку. Продаю однокіинатку квартиру в даному будинку на 2 поверсі. Якщо цікаво пишіть в пп. Ціна нижча ніж в забудовника. Продаж від власника і терміново!!! Якщо Ви дійсно зацікавились даним будинком, то звертайтесь. Після здачі ціна буде суттєво збільшена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як вже було сказано, здача будинку в 4 кв. цього року. Активно проводиться добудова будинку. Продаю однокіинатку квартиру в даному будинку на 2 поверсі. Якщо цікаво пишіть в пп. Ціна нижча ніж в забудовника. Продаж від власника і терміново!!! Якщо Ви дійсно зацікавились даним будинком, то звертайтесь. Після здачі ціна буде суттєво збільшена.

Так,цікавить дуже!Якраз однокімнатна квартира! Дайте контакти!

чомусь сайт не дає мені більше писати повідомлень і я не можу вам в приват написати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так,цікавить дуже!Якраз однокімнатна квартира! Дайте контакти!

І мені чогось не дає писати в ПП. Телефон (095) 46 46 246. Дзвоніть

чомусь сайт не дає мені більше писати повідомлень і я не можу вам в приват написати!

Телефон (095) 46 46 246. Дзвоніть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...