Jump to content

Продам Планшет GALAXY Tab P739

Recommended Posts

Характеристики тут: http://nazya.com/catalog/73960/planshetnie-kompyuteri/planshet-samsung-p739-wifi-3g-89-16g_20270140854.html

Ціна - 2000грн

Апарат з рус мовою, але без звуку. Для відновлення звуку потрібно прошити оригінальною прошивкою.

Апарат білий. В комплекті зарядка+ юзб, рожевийй чохол книжка.

Є слот під сім карту.

Апарат в ідеальному стані.

• 2 weeks later...

Ціна - 1150грн.

1) В планшеті працює звук!

2) В увімкненому стані акум перекреслений хрестиком при зарядці і походу не заряджається, у вимкненому все процює супер) Грішу на заряюку(ЮЗБ), а можливо просто продути потрібно)

3) Є рут і АНДРОІД 3,2.(Без Рус мови) - Кому не принсипово рус/укр той моєе брати) Ввід тексту всеодно укр. підтримує.

Оффтоп

купи планшет з мертвим кп і старим андроїдом за багацько грошей) прикольно.. ах ну да це ж бренд, це самсунг!

• 4 weeks later...

Оффтоп

купи планшет з мертвим кп і старим андроїдом за багацько грошей) прикольно.. ах ну да це ж бренд, це самсунг!

А хіба це Самсунг???

Я так зрозумів - це клон?!!!

Ще одинн, провести прес конференнцію на якій я вчитиму і показуватиму як відрізнити клон від оригінала. і показуватиму модельний ряд самсунг?

Ще одинн, провести прес конференнцію на якій я вчитиму і показуватиму як відрізнити клон від оригінала. і показуватиму модельний ряд самсунг?

Це просте запитання(зацікавленої людини) по твому товарі! (так як ти вказав ссилку на характеристики "Планшет Samsung P739 WIFI 3G 8.9 16G")

Це просте запитання(зацікавленої людини) по твому товарі! (так як ти вказав ссилку на характеристики "Планшет Samsung P739 WIFI 3G 8.9 16G")

Добре, вибачаюся, але я б написав що це копія якби так і було. а так з неоригінальнного - тільки зарядка:-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...