Перейти до змісту

Апгрейд ПК.Під іграшки.Потрібна порада

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте що міняти.В принципі іде все на мінімальних але мабуть прийшла пора.Поставив Company Of Heroes 2-синій екран потім голосно вісанув,стоїть W7(64).По грошах-не хочеться багато вбухувати :)

Case EATX/ATX/mATX Chieftec DRAGON Miditower

http://www.chieftec.com/ch07.html

Chieftec 550W APFC 12cm

GA-MA78GM-US2H

http://www.gigabyte.ru/products/mb/specs/ga-ma78gm-us2h_10.html

AMD Athlon 7750 Dual 2.70 GHz

ATI Radeon HD 3800

HDD 750Gb WD Caviar SE SATA2 32Mb

4 ОЗУ

Опубліковано

Проц обов'язково на 4 ядра.

ОЗУ - вистачить

Відяшку можна докупити не дорогу. За 100+ баксів і вистачить. ЩОсь на кшталт GTX 560 Ti.

Бо якщо щось пристойне - то влетить в апгрейд УСЬОГО ПК. окрім корпуса та БЖ.

Опубліковано

Напишіть будь-ласка який проц і мамку,ну по грошам і якості середній варіант.

Так,БЖ не хочеться міняти :)Ну відео можу розкошелитись трохи більше :),і не дуже велику і об'ємну,в мене ця прогнулась трохи прийшлось підперати.

Опубліковано

проц в тебе нормальний, для іграшок підійде. З відео обирай собі шось під такі характеристики (1 Гб, 64/128 bit)

Опубліковано

Не розбираюся в АМД :( . Не люблю я їх. Інтел форева (ІМХО і без холіварів).

З рештою відео вистачить однозначно на перших парах. А проц можна пошукати на борді.

на цю мамку існують 4-ядерні проци. А, ну і подумати одразу про його охолодження. Штатного кулера мало буде.

Карочє, десь в 1200 грн можна вклеїтися. 800-900 відяшка. 250-300 процесор. І 100 кулер. (продати свій проц гривень 100) от і 1200 грн.

Якось так.

Хоча, я б перейшов на Інтел :_08: . 4-ядерний проц десь 500 грн. + кулер 100. (Приклад, дещо дорожчий, але.. )

Мамка 300 грн

Ну і відяшка 900.

І того = 1800. Мінус мамка+проц твої = 400 грн. 1400.

Опубліковано

Ну свое продавати не буду,складу ще не поганого ящика для племінника :) Ще подумаю трохи,чи обійтись однією відео чи все вже міняти )))

Опубліковано

я можу запропонувати недорогий варіант апдейту на непоганенький 4-х ядерний процик.... У мене є комплект: материнка АМ2+ 790 АСУС, є на неї дуже цікавий проц: феном 2В 450 Phenom II X2 550 B lack Edition. Я розлочив на ньому всі ядра, поставив кулерок ЗАЛМАН і при штатній частоті в 2,9 ггц гнав його до 3,4 без проблем на цьому кулері. Тобто двох'ядерний 2,9 перетворив на 4-х ядерний 3,4. Комплект тільки все разом, адже материнку треба шити і не факт що твоя дасть розлочити ті 2 додаткові ядра. Система прекрасно функціонувала з 2010 року, в мене є всі документи (на мамку точно, коробка+ доки+диски, на проц мабудь згубив, є коробка від кулера).... По статистиці процик навіть менше гріється чим мамка... але прийшла пора мені все апгрейдити, то ж неспішно підшуковую покупця. Якщо цікавить - дзвони, 095 55 26 150. В комплекті є ще рідна пара пам'яті, 2Х2 Гб... всі дані і фото можу скинути в приват...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...