Перейти до змісту

Що ж ріже швидкість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отож, маю наступні граблі:

2915220835.png

нова материнська плата, встановив ХР 32+драйвера з офсайта мами. Інет через шнур до роутера (Датагруп).

З цього ж роутера по Ві-Фі спокійнесенько, з повною швидкістю працює ноут. Нічого в роутері не міняв.

Питання до знавців: де собака зарита? Дякую за допомогу.

Опубліковано

Як виявилось, причиною є мережева карта (вбудована), ноут через той же кабель працює на повній швидкості. Тепер ще одна бочина: "диспетчер устройств" не бачить мережеву, дрова переставляв.

Глюк дров? Криво встановлена вінда? Бракована материнська плата?

UPD: мережеву бачить, download так і лишився мізерним. В підключеннях чомусь показує швидкість 10 Мбіт/с. Ідеї?

Опубліковано

Чи потрібно мені звертатись до провайдера? Все ж таки дивно виглядає нормальний аплоад і нікчемний даунлоад :_09:

Опубліковано

це й же кабель на ноуті працює нормально. Чи може бути конфлікт мережевої ПК і "непідходяще обжатого" кабеля?

Опубліковано

ОС переставляли на нову материнку? Передивитись налаштування BIOS. І якщо нема часу/бажання/натхнення розбиратись - встановити зовнішню мережеву (нові недорогі), а вбудовану "заглушити" в BIOS і забути про неї. НУ і можливий брак материнки.

Опубліковано

авто постав.

done

ОС переставляли на нову материнку? Передивитись налаштування BIOS. І якщо нема часу/бажання/натхнення розбиратись - встановити зовнішню мережеву (нові недорогі), а вбудовану "заглушити" в BIOS і забути про неї. НУ і можливий брак материнки.

так, на нову. які настройки БІОСа крім вкл/викл мережевої важливі? Час/бажання/натхнення є, досвіду бракує. Не хотілось би вчора куплену материнську бракувати (тоді вже гарантія).

Опубліковано

в мене така ж ситуація з датагруп чере роутер швидкість погана а на пряму підключав вроді все гуд спробував наступного дня погана неможу зрозуміти в чому проблема провайдер говорить що відних все добре.

Опубліковано

Подібну проблему знайшов в тенетах. Так там і таке робили:

На прошлой неделе на работе был глюк на 2х машинах, тоже не виделись кабели, хотя вряд ли это такой же случай.Материнки Intel на 865 чипсете.Заработало только после передёргивания питания на материнке.Что за шайтан, непонятно

які настройки БІОСа крім вкл/викл мережевої важливі?

Там є інші налаштування? Можливо, карта в примусовому режимі 10Мбіт. Треба тобі самому уважно подивитись. Всліпу нічого сказати не можу, занадто "разнобой" зараз біосів різних карт. Як варіант (якщо нічого іншого не вимагає тонкого налаштування!!!) збити BIOS до фабричних налаштувань, тоді дивитись.

Але все-таки схоже на поломку "заліза". Навіть можливий гандж самого гнізда під штекер мережевого кабеля. Рецепти лікування - вище від багатьох форумчан.

Опубліковано

Причина встановлена - криво встановлена моїми клешнями вінда (мушу зазначити, ставилась вона з флешки - привода не було, а WinToFlash десь запоров, або я :() Поставив з диска - все літає. Дякую всім за поради.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...