Перейти до змісту

Батарея до ноутбука

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу замінити батарею, нотбук sony vaio, стара не тримає більше 5хв. Дивлюся на ебеї є по 35$, є такіж самі по 90-100$, пише оригінал. От думаю чи варто платити більше? Ноуту вже років з 5, працюю тільки від мережі, але як хочеться підключити до авто на 30хв то виникає велика проблема.

Опубліковано

Можна сміливо брати неоригінальну, немає сенсу переплачувати втричі за аутентичну, якщо вірний порядок цифр.

Деградація в безпородної батареї буде трохи швидша аніж в оригінальної, але на стільки, наскільки різняться вони по ціні.

Опубліковано

А можна взяти трошкі сильнішу? Модель батареї така ж сама як в мене тільки остання цифра інша.

Опубліковано

Сильніша, якщо я вірно розумію, це має бути батарейка з більшою ємкістю.

По факту може бути та - в заголовку котрої вказано - 9 cell battery, візуально вона буде більша і важча.

Переважна більшість ноутбучних акумуляторів мають 6 банок, девайси з малими діагоналями\нетбуки - бувають з чотирма.

Тому 9-баночна батарейка дасть приблизно +25-30% автономної роботи в порівнянні зі стоковою.

На китайські mAh у недорогих неор. батареях - не варто заглядатись, 4400-5400-5600 вони пишуть від балди.

Модель потрібно дивитись уважно, нерідко один тип акумуляторів підходить до декількох модельних рядів лептопів.

Найкраще шукати по назві моделі акумулятора, яка зазначена на ньому.

Опубліковано

А щоб на довше хватило нової старайтесь якомога частіше користуватись ноутбуком від мережі, у мене майже за рік ємкість акумулятора практично не впала, як було 45 ват/годин так і залишилось, ці дані можна подивитись у AIDA64 але попередньо бажано зробити калібровку у Energy Management.

b07756fb61174de6552b80bf190c6b99.png

А ще не рекомендую висаджувати батарею нижче 10%.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...