Перейти до змісту

Латиноамериканские танцы

Samhayne

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кто знает, где в Луцке есть нормальная студия, где обучают латиноамериканским танцам?

Для взрослых.

Посоветуйте....

Опубліковано

для взрослых или для детей?

жена говорит, что для взрослых - разве что какой шейпинг в салоне красоты (может там и танцы есть)

для детей - в "палаце школьников"

Опубліковано

Єсть такоє. 8-050-644-61-23 - Олександр.

Ходили до нього на постановку весільного танцю. Зараз з женой йдем на курси для дорослих. Просто для себе :) Заняття 3 рази в тиждень Вт. Чт. Птн. здається, на 20 год в новий корпус ВДУ, що біля Променя.

Опубліковано
Кто знает, где в Луцке есть нормальная студия, где обучают латиноамериканским танцам?

Для взрослых.

Посоветуйте....

Що ти маєш на увазі під латиноамериканськими танцями?

Ти хочеш походити на латінос, потрясти ягодицями чи ж навчитись танцювати саме латиноамериканських танців?

Опубліковано

интересно, а что можно иметь в виду под латиноамериканскими танцами? :)

кроме их самих?

а "трясти ягодицами" - это клипов Шакиры пересмотрелись :)

хотя, элемент достойный. но, как говорит мой домашний специалист по танцам, весьма сложный для исполнения :)

Опубліковано
интересно, а что можно иметь в виду под латиноамериканскими танцами? :)

кроме их самих?

а "трясти ягодицами" - это клипов Шакиры пересмотрелись :)

хотя, элемент достойный. но, как говорит мой домашний специалист по танцам, весьма сложный для исполнения :)

Вибачте, але з свого досвіду, можу сказати, що походивши в фітнес центр - латоноамериканські танці для мене були, отим самим трясінням, крутінням ягодиць. А відвідуючи зараз спортивно-бальні танці, вивчаючи румбу і сальсу і ще інші європейські танці...з'явилось зовсім інше поняття ЛА танців. :)

В кожної людини є свої погляди на це...... Можливо, автор теми і хоче навчитись рухати так само ягодицями як і Шакіра чи Бейонз???

Опубліковано

Для взрослых.

Посоветуйте....

Що ти маєш на увазі під латиноамериканськими танцями?

Ти хочеш походити на латінос, потрясти ягодицями чи ж навчитись танцювати саме латиноамериканських танців?

А я имею ввиду - Пасадобль, Румбу, и Танго......

Опубліковано

тоді наступне питання, що цікавить: чи є в тебе партнер для танцю?

Опубліковано

о! суть проблемы!!! :)

причем я серьезно.

жена рассказывала, что мамы девочек зачастую чуть ли не оплачивают занятия танцами мальчикам (т.е. компенсируют стоимость занятий, а иногда и сверху приплачивают. сейчас может и вообще хорошие деньги платят). требование при этом - чтоб мальчик танцевал с их девочкой.

не хватает мальчиков в танцах. все на карате записались :)

ЗЫ: когда жена смотрела "танцы с зирками" и представляли Яму как танцора-одиночку, у нее вырвалось: "сволочь!" :)

Опубліковано

є

Опубліковано

о! суть проблемы!!! :)

причем я серьезно.

жена рассказывала, что мамы девочек зачастую чуть ли не оплачивают занятия танцами мальчикам (т.е. компенсируют стоимость занятий, а иногда и сверху приплачивают. сейчас может и вообще хорошие деньги платят). требование при этом - чтоб мальчик танцевал с их девочкой.

не хватает мальчиков в танцах. все на карате записались :)

ЗЫ: когда жена смотрела "танцы с зирками" и представляли Яму как танцора-одиночку, у нее вырвалось: "сволочь!" :)

Дейстрвительно - сволочь, но какая симпатичнаяяяя

Опубліковано
Дейстрвительно - сволочь, но какая симпатичнаяяяя

сорри за оффтоп. ну у вас и критерии красоты :) никак вас женщин не поймешь :)

Опубліковано

є

Впринципі можеш сходити в Естет попробувати. Мені, особисто, там не сподобалось. :)

Зараз хожу в Просвіту, дуже класно, викладач такий толковий, все доступно пояснює та показує. Тільки один мінус - не привабливий зал і роздягальня жахлива. Але зато після тренування виходиш як з якогось раю :)

Ще в палаці піонерів є уроки бальних танців і по оголошеннях можна пошукати приватних вчителів...

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Єсть такоє. 8-050-644-61-23 - Олександр.

Ходили до нього на постановку весільного танцю. Зараз з женой йдем на курси для дорослих. Просто для себе :( Заняття 3 рази в тиждень Вт. Чт. Птн. здається, на 20 год в новий корпус ВДУ, що біля Променя.

А скільки це задоволення коштує? і чи треба мати якусь спеціальну підготовку до цього?

Опубліковано

Хто хоче до жінки-тренера (по бальних танцях) - можете подзвонити до моєї партнерши (бувшої, бо не танцюю більше 10 років), яка має групи дітей і дорослих. тел.моб. 8050-7166046, звати Інна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...