Перейти до змісту

Поради стосовно Pantech Flex

Рекомендовані повідомлення

Привіт, маю намір придбати Pantech Flex, цікавить думка користувачів даного апарату стосовно практичності, плюсів та мінусів сього девайсу.

п.с. паралельно приглядаюсь (як альтернатива) до Lenovo P770 , отже, буду вдячний за корисні поради які мають стосунок до мого питання :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pantech Flex:

+ SuperAMOLED дисплей в-ва Samsung

+ процесор 2x1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 (Krait core, 28nm)

+ 8GB на борту

+ 8MP основна камера, відео в FullHD 1080p ( +2MP фронтальна камера)

+ 2 цифрові мікрофони з шумодавом

+ товщина 7.95 мм

+ якісні матеріали корпуса, зборка, нагорода за дизайн

Lenovo P770 - виграє діагоналлю, батарейкою, 2 сімками.

Більше переваг, як таких - не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь цим девайсом (Pantech Flex). хороший зручний телефон. гарний екран, сенсор мені подобається (особливо якщо врахувати, що я з сенсорами не дуже дружу). батарея тримає десь в районі 3 дні при середній загрузці, постійно включеним WiFi. камера нормальна, радує можливість фокусування, буковки фоткає без проблем і потім їх гарно видно. серфінг в інтернеті теж радує. програми ставляться та удаляються просто і не напряжно.

щодо якості зв'язку, то особисто в мене іноді пропадала мережа, але я потім вияснила, що це я просто буваю в таких аномальних зонах, де мій оператор дозволяє лише екстренні дзвінки. чути всіх мені добре, мене люди теж ніби чують добре.

із мінусів можу назвати тільки той, що я не можу налаштувати ммс (але це може в мене ручки кривуваті - я ще не вирішила остаточно чи то девайс чи я винна).

в цілому дуже задоволена телефоном, дизайн в нього як на мене дуже симпатичний. девайс тоненький і гарно в руці лежить. спочатку було не дуже звично, але вже за тиждень ми з ним дуже подружились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

із мінусів можу назвати тільки той, що я не можу налаштувати ммс

В мене ММС працює ідеально. Теж Флекс. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я догадувалась, що в мене руки криві, але насправді не можу настроїти, вже що я тільки не робила. лишилась вся надія на танци з бубном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MMS? для чого вони в смартфоні? Якщо є ел. пошта та What's Up.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже три дні працює?

в мене добу і не більше

в мінуси можна добавити непотрібні програми від АТ&Т, не можливість обновитись до 4.2, нема кастомних прошивок і чомусь рингтони тихі (нема коли розібратись), нема української, гріється верхня частина телефона.

але нормальний телефон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мінуси можна добавити непотрібні програми від АТ&Т, не можливість обновитись до 4.2, нема кастомних прошивок і чомусь рингтони тихі (нема коли розібратись), нема української, гріється верхня частина телефона.

Нещодавно вийшо ОТА оновлення 4.1.2, на XDA вже виклали бекап.

АТ&Т софт легко вбивається програмою Universal uninstaller.

Відсутність кастомів пояснюється продажем апарату виключно на території США і то в межах контрактих зобов"язань одного оператора.

Української немає - також по вищеописаній причині.

Snapdragon S4 гріється дуже мало.

А ось такі - нехіло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже три дні працює?

в мене добу і не більше

але нормальний телефон

працює 3 дні інколи. загалом 2 стабільно і можна не переживати. і я б не сказала, що сильно гріється.

а рингтони ніби норм грають. ну хіба або забуду звук зробити, або десь на дні сумки, то тоді взагалі не чую)

MMS? для чого вони в смартфоні? Якщо є ел. пошта та What's Up.

іноли треба, особливо коли в людей немає ні пошти, ні What'sUp на телефонах. на жаль, не у всіх смартфони в сучасному світі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Leksa, ел. пошта була ще в телефонах 2005 року. інша справа, що люди не вміють її використовувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смартфон дуже шустрий, Full HD зчитує без проблем, не глючить. Те що з перекладом не все гаразд - швидко можна звикнути.

Камера як на мене якісна. Батарея середня. Якщо і є якісь мінуси то ціна апарату легко їх закриває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

користуватись android ом і не мати пошти (gmail) ?

всеж таки між цими моделями краще взяти pantech,

я б рекомендував би galaxy s2 в різних модифікаціях..xda, 4pda більше кастомних прошивок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рингтон грає не тихо , а якшо в вас тихо може вимкніть DOLBY MOBILE EQ, то буде голосніше

батарея тримає 1-2 дні ,не гріється , нарікань ні яких немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

користуватись android ом і не мати пошти (gmail) ?

не у всіх людей телефони на android.

і електронкою на телефонах з іншими ОС справді не всі користуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

камера в ньому не супер, часто знімки розмиті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...