Перейти до змісту

Продам Merida 903 road шоссейник

Гість seromaha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам шоссейник в отличном состоянии. Не битый. Сколов нету. Велосипед=ветер... Все работает как часики. Тех характеристики=по телефону: 0990052376 (Сергей), или 0997634145 (Виталий) .post-10339-0-17439600-1371934453_thumb.jpost-10339-0-95376200-1371934477_thumb.jpost-10339-0-50562400-1371934532_thumb.jpost-10339-0-53532900-1371934547_thumb.j

Опубліковано

Ціна 4300 щоб віддати. Можливо ще мінус 100-200 грн(це батько продає, але ,думаю, скине). Ростовка 58. Педалі там не такі .Це не з нього. Зараз поставили (купили)на нього нові звичайні. Там стояли з фіксаторами на велотуфлі. Вони нам здалися не зручними і їх просто зняли.Загалом по всім питанням краще звоніть. Перекидки і гальма на ньому всі="Tiagra".

якщо бути відвертим то як на мене ці велосипеди не для наших доріг. По шоссе на ньому=класс. Вчора катав до підгаєць і назад .Супер!!! Але тільки їдещ по місту=то реальний "напряг".Всі ями відчуваєш. Вся увага тільки на дорозі зосереджена. Це, мабуть, діло звички. Батьку моєму, наприклад, тільки шоссери подобаються...

Опубліковано

Я звичайно перпрошую.. але...

http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=82&t=108990

так.. для загального розхвитку.

І ще... заднє колесо відрізняється від переднього ободом.. Яке з них було бите?

Опубліковано

По поводу http://tourist.khark...p?f=82&t=108990 нічого сказати не можу. Але я-б його і за 3000 не купив. І на вигляд він мені не дуже. Але це особисто моє бачення. Я взагалі шоссери не сильно. І ціна, я рахую, нормальна. Як там=так і тут... Тим більше тут можливий торг. А велосипеди хоча і "навішані"одинаково=але-ж все-таки різні. Як з вигляду, так і по геометрії рами. Фірми-виробники також різні. Це також потрібно брати до уваги. Це всерівно, наче говорити :"а чому старт-шоссе коштує 1000 грн. а кольнаго=1000 доларів(якщо навішати одинаково той і другий)."

Чого відрізняється ободом=не знаю. Велосипед взагалі не битий. Нема ні сколів, не подряпин навіть. Це треба батька питати(він продає).Але те, що він ніде не падав і не влітав в ями=це факт... А ти питаєш, бо купити хочеш?Чи так, просто ?Реально скажу так. Ніхто "кота в мішку"не пропонує. Можна завжди зізвонитись, зустрітись і глянути.За це гроші платити не потрібно. А гадати"битий-не битий",я думаю, просто даремна трата часу. Якщо цікавить=звони. Зустрінемось і подивишся сам. Та-й поторгуватись можна...

Опубліковано

Я не хочу щоб хтось купив не те.. що кота в мішку.. а вел з заміненим невідомо чого ободом.. ще й за гроші, які він не коштує.

По друге... раз вже ти виставив його на форусі.. будь добрим.. виясни всі питання, які тобі задають тут у батька і напиши сюди.

Цікавлюсь, як модератор розділу.

Опубліковано

А скільки він коштує на твою думку? Можливо, взагалі безкоштовно віддати?А якщо серйозно=порадь, за яку ціну оптимально його можна продати.

А чому обод поміняний=він також не в курсі. Куплявся також не новим. Але каже, що нарікань не було взагалі ніяких. Рік відкатав, так-що вірю йому на слово. Продає тому, що купив кольнаго шоссер. Якщо так, по ціні, то він скидує ще, до 3800 грн. І навіть зараз можливий торг. А якщо цікавлять ще які нюанси=нехай потенційні покупці звонять. Вирішим.

Опубліковано

Тобто тато купив б/в велосипед... який пройшов невідомо скільки і по яких дорогах.. не вказав скільки він проїхав на ньому, поставив ціну з потлока.. і ти ще чимось не задоволений?

Реальна ціна.. яку можна просити, це 3000 грн.. з торгом.. якщо хтось братиме.. то опускай до 2800 і продавай..

Нема тут за що платити більше.. тут впарити не вийде.

Опубліковано

Тобто тато купив б/в велосипед... який пройшов невідомо скільки і по яких дорогах.. не вказав скільки він проїхав на ньому, поставив ціну з потлока.. і ти ще чимось не задоволений?

Реальна ціна.. яку можна просити, це 3000 грн.. з торгом.. якщо хтось братиме.. то опускай до 2800 і продавай..

Нема тут за що платити більше.. тут впарити не вийде.

Ти був на автобазарі чи в магазинах, де продаються бушні велосипеди?Якщо ні=то зайди і глянь ціни. І тоді вже говори, чи дорого я продаю, чи ні. І зверни увагу, на них також не вказано, скільки вони відбігали і як на них їздили... Порівняння зрозуміле?Я недавно їздив на автобазар, так там один унікум беушний кoнандойл, старий як світ, та ще-й підтоплений(бо вилка амортизуюча скрипить і заіржавіла),за 500 євро продавав. Без торгу. А ти мені щось кажеш?Реальна ціна та, яку ставить той, хто хоче продати. Ти згоден?Інша справа=куплять чи ні за таку ціну. Хоча ти багато в чому правий. Тому скину до 3500, а там побачу. Не будуть брати=скину ще. Можливо. Але не настільки-ж, як ти пропонуєш. Це взагалі за безцінь. Ти рахуєш, що ціна завелика?Я рахую=саме те, що треба. Хто правий?Якщо куплять=то я. Якщо ні=ти. Подивимось?Хоча, мабуть ,скину ще сотню-другу. Якщо будуть реальні покупці...Дякую за поради

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...