Перейти до змісту

Торчин - Світязь, як рухатись?

Deemon

Рекомендовані повідомлення

Розлядається парочка варіантів руху в пріоритетному порядку:

1. Торчин - Вол.-Волинський - Любомль - Шацьк ~ 140 км.

2. Торчин - Ковель - Любомль - Шацьк ~ 165 км.

3. Торчин - Луцьк - Ковель - Любомль - Шацьк ~ 184 км.

Можливо хтось катався по якомусь з маршрутів і володіє поточним станом доріг?

Наперед вдячний за інфу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть найдовший Торчин - Луцьк - Ковель - Любомль - Шацьк ~ 184 км. буде найкращим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б поїхав через Копачівку на Ковель.Км з 10 поганої дороги, потім ковельска траса нормальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкоротший не завжди найшвидший. Багато хто каже, що з Торчина до Володимира дорога набагато гірша, ніж з Луцька до Торчина.Ну і з Володимира до Любомля дорога ще та.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкоротший не завжди найшвидший. Багато хто каже, що з Торчина до Володимира дорога набагато гірша, ніж з Луцька до Торчина.Ну і з Володимира до Любомля дорога ще та.

В тому й річ +30-40 км по адекватній трасі в кінцевому етапі дасть виграш і по часу, і по пальному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як же екскурсія по місту герою Вол.-Волинський? :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Deemon,

якщо ще не їздив, то я б радив їхати Торчин-Луцьк-Ковель-Любомль-Шацьк. З Луцька в саме село Світязь заїхав за 2 години не поспішаючи +- 15хв на Торчин-Луцьк, дорога відносно нормальна, тільки в проміжку Свидники-Голоби в "лісі" "горбато" полатано.

Доречі, по самому селі Світязь проклали новий асфальт, аж до Пульма. З Пульма до перехрестя на Острів'я щебенева, від перехрестя до Гряди піщана. :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Торчин - Копачівка - Ковель - Любомль - Шацьк - з"їздили та повернулись вже, накормили місцевих комарів-церберів, загоріли, згоріли, облізли :)

Дорога адекватна, по часу\ямах ідентично майже як і Торчин - Луцьк - Ковель - Любомль - Шацьк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як хочеш, так і їдь., великої різниці нема.

Через Ковель - непогана дорога Луцьк-Ковель, гарна Ковель-Любомль, далі та ж, що й через Володимир.

Через Володимир - коротше (+), дорога вужча, трішки гірша (-), але зате меньш навантажена транспортом (+).

З Торчина я б нічого не видумував, а їхав на Володимир.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так як я катаюся кожен тиждень на мап ягодин , то можу сказати кращій варіант

3. Торчин - Луцьк - Ковель - Любомль - Шацьк ~ 184 км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... то можу сказати кращій варіант
чим?

треба не просто сказати, потрібно аргументувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Луцьк я б не вертався. Або на Володимир, або через Копачівку на Ковель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди, повернувшись з львівщини, скажу так - у нас, ще суперові дороги.

Радехів, Сокаль, Стоянів, Червоноград - абзац повний. Є ряд транзитних сіл, через котрі автобуси не їздять взагалі, замість доріг - безкінечні катакомби.

Перед Скобелкою - геніальна технологія ямкового ремонту: гудронний коллайдер, совкові лопати і трамбування асфальту, увага - невеличкою віброплитою facepalm.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво. скільки ще Ян не буде звертати на нас уваги? Маю на увазі в першу чергу дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...