Перейти до змісту

Новітній 4-ядерний планшет, TV-тюнери


Рекомендовані повідомлення

Продаю новий 4-ядерний планшет Vido N80RK.

Виконаний на найсучаснішому, найпотужнішому процесорі RK3188 (4 ядра по 1,6 GHz), виготовленому за новим техпроцесом 28 nm, завдяки чому має найвищу економічність (тривалий час роботи від батареї).

Планшет дуже легкий (близько 400 грам), має якісний G+G IPS екран 8" з роздільною здатністю 1024x768 (ємнісний 5-точковий мультитач), 2 гігабайти оперативної пам'яті (і 16 Гб постійної), 4-ядерний графічний прискорювач Mali 400 MP4, дві відеокамери, HDMI, MicroUSB + OTG, Wi-Fi 802.11n, TF card, аудіовихід і батарею на 4260 mAh.

Планшет новий, в фабричних плівках, в коробці і повному комплекті (зарядка, USB, книжки і OTG кабель для підключення USB-периферії).

IG-TPC-N80-835.jpg

Також продаю два комп'ютерні TV-тюнера.

1 GOTVIEW X5 DVD Hybrid PCI-E.

Це практично кращий тюнер з існуючих. По-перше, у Gotview найкраще ПЗ (як і у Beholder). По-друге, інтерфейс PCI-E, так що тюнер сумісний навіть із материнками, що не мають слотів PCI (або мають мало PCI, якщо вони вже зайняті). У третіх, тюнер гібридний, так що підтримує не тільки аналогове кабельне та ефірне TV, але й цифрове DVB-T. По-четверте, тюнер має апаратний MPEG2 кодер (на окремому чіпі), що дозволяє кодувати відео як з ефіру, так і з НЧ-входів (оцифровка касет). По-п'яте, тюнер має низькопрофільний дизайн (у комплекті планка для slim-корпусів). По-шосте, він має гребінчастий 3D фільтр. По-сьоме, пульт ДУ емулює клавіатуру в будь-яких програмах, щоб ними управляти. Всі інші навороти типу PIP (два тюнера), мовлення відео в мережу, використання в охоронних цілях, функція об'ємного зображення Anaglyph, FM-радіо і т.д.

Тюнер практично не використовувався. У комплекті коробка, папірці-диски, низькопрофільна планка, пульт ДУ. Якщо буде потрібно - пошукаю ІЧ-датчик і НЧ-кабелі.

http://www.gotview.ru/v2/opisanie-gotview-x5-dvd-hybrid-pci-e.html

http://www.gotview.ru/v2/uniq-pro.html

http://www.gotview.ru/doc/osobennost.htm

gotview_x5dvd_conn.jpg

2. Behold TV 609 FM.

Також один з кращих TV-тюнерів. Краще ПЗ (як і у Gotview). Може управлятися майже будь-яким пультом ДУ побутової електроніки (технологія ARPC). Всі інші навороти типу PIP (два тюнера), маскування логотипів телевізійних каналів, накладення власного логотипу, отримання стереозображення методом анагліфних перетворення, мовлення відео в мережу, використання в охоронних цілях, вивчення іноземної мови методом 25-го кадру, біжучий рядок з будь-яким текстом або новинами, детектування та видалення реклами, FM-радіо і т.д.

http://www.beholder.ru/products/609fm/

609fm.jpg

За планшет прошу 1590 грн, за тюнери - 199 і 149 грн відповідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виконаний на найсучаснішому, найпотужнішому процесорі RK3188 (4 ядра по 1,6 GHz)

Серйозно? Тобто Samsung, для прикладу, зі своїми Exynos просто нервно курить в стороні?

П.С.: сорі за оффтоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо говорити про двохядерних Exynos - звичайно.

А коли Samsung порівнює ціни свого планшета на останньому Exynos з планшетами на RK3188, він починає не тільки нервово палити, але ще і пити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...