Перейти до змісту

Куплю комплектуючі на s1155 бажано Б/В

Рекомендовані повідомлення

В звязку із повною заміною системи неспішно куплю наступні комплектуючі:

1. Материнська плата сокет 1155. З відео виходами, ЮСБ 3 та САТА 3 вітаються + PCI-ex 3, підтримка 1600 памяті, бажано Б/В бюджет 350-400 грн.

2. Процесор Ivy або Sandy пропонуйте, що маєте - буду вибирати б/в. і7 не пропонувати )))

3. Память DDR3 1333 або 1600 2 по 4гб або 2 по 2 гб. б/в, щось із не дорогих.

Чекаю пропозицій - в тему або в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Процесор, материнка та память куплена. Неспішно підшукую відеокартку вимоги: 1гб, ДДР5, бажано 256біт. ціна близько 700-800 грн. чекаю пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплено. Тему можна закрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Для того, щоб не плодити теми, продовжую цю.

Потрібно неспішно процесор І3 або І5 на 1155 сокеті бувший в користуванні.

Пропозиції сюди або в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чекаю на пропозиції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Могу предложить Core i5 3570K BOX еще с гарантией около 2-х лет, еще не разгонялся, охлаждение с комплекта не использовалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу предложить Core i5 3570K BOX еще с гарантией около 2-х лет, еще не разгонялся, охлаждение с комплекта не использовалось.

Яка ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1650

Щось за дорого. 30 відсотків від нового получається 1300-1350 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты на оверы зайдии посмотри за 1300 гривень ты не купишь 2500к или 3570 к.На халяву только уксус сладкий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты на оверы зайдии посмотри за 1300 гривень ты не купишь 2500к или 3570 к.На халяву только уксус сладкий.

Так, можливо, не куплю, але ті хто продає за вищу ціну процесор, для прикладу як цей варіант 1650грн, його не продадуть, тому що не має сенсу купувати зараз процесор на Ivy за ціною Haswell, не перспективно як мінімум. Ціна 3570 к 1400грн це максимум за б\в. В попередній темі продали за 1000грн. Так що...кому потрібно продати, то продадуть за адекватну ціну, або навіть дещо нижче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если че есть i3 530 2.9GHz 1156 и материнка p7p55 lx может кого заинтересует :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, можливо, не куплю, але ті хто продає за вищу ціну процесор, для прикладу як цей варіант 1650грн, його не продадуть, тому що не має сенсу купувати зараз процесор на Ivy за ціною Haswell, не перспективно як мінімум. Ціна 3570 к 1400грн це максимум за б\в. В попередній темі продали за 1000грн. Так що...кому потрібно продати, то продадуть за адекватну ціну, або навіть дещо нижче.

В прошлой теме если ты не заметил продавали за 1000 он без гарантии и за такие деньги продавали потому что срочно надо деньги, я же продаю свой котором пол года, может чуть больше, охлаждение его не использовалось, даже есть родная термопаста на радиаторе, во вторых если ты такой умный и считаешь это это по цене хасвела, так сначала продай свою материнку, купи на z87 посмотришь на сколько потратился и потом проц еще за 2000, так что если не хочешь не бери я же не заставляю, а тролить по поводу цены и я умею!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Core i5 3570K за 1650гр - это реально дорого . легче уже купить новый за 1800 гр сразу в магазине.

если не хочешь продавать свой проц, зачем тогда предлагаешь его. а если срочно надо деньги- скидывай нормально ( -30% от той цены что сейчас в магазине он стоит)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Core i5 3570K за 1650гр - это реально дорого . легче уже купить новый за 1800 гр сразу в магазине.

если не хочешь продавать свой проц, зачем тогда предлагаешь его. а если срочно надо деньги- скидывай нормально ( -30% от той цены что сейчас в магазине он стоит)

Так покупай новый, я предложил свою цену, вот мне не понятно если тебя цена не устраивает то нафиг писать эту чушь. Я же не заставляю тебя покупать свой проц. Купи новый за 1800 заплати за доставку, если поломается отправляй в магазин опять плати доставку. У моего проца гарантия местная.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так покупай новый, я предложил свою цену, вот мне не понятно если тебя цена не устраивает то нафиг писать эту чушь. Я же не заставляю тебя покупать свой проц. Купи новый за 1800 заплати за доставку, если поломается отправляй в магазин опять плати доставку. У моего проца гарантия местная.

Закрили цю тему - обговорення. Кожен висловив свою думку і все. Чекаю наступні пропозиції по процесорам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...

Ще чекаю пропозицію на процесор І3 або І5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

JEK,спроси у Zheny@ вот здесь может договоритесь ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...