Перейти до змісту

Складаю ігровий комп'ютер, потрібна порада

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж. машина для ігор (скромненько, без маніакального: FarCry3 на максимальних налаштуваннях)

Склав таку конфігурацію, цікавлять "вузькі місця". порекомендуйте, можливо, варто щось замінити/додати.

прошу писати людей, що розбираються

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нормально , недорого , тихо і досить потужно

Навіщо тобі Іві , якщо вже вийшов Хасвелл за тією ж ціною ? Почекай тиждень , будуть огляди і тести нових проців

Пам"яті бери 8 Гб , 4 Гб несерйозно . ОС буде 64 біти ?

Опубліковано
Навіщо тобі Іві , якщо вже вийшов Хасвелл за тією ж ціною?

детальніше будь ласка не кумекаю про що мова)

Почекай тиждень , будуть огляди і тести нових проців

почекаю

Пам"яті бери 8 Гб , 4 Гб несерйозно.

дякую, візму

ОС буде 64 біти ?

не задумувався, варто 64ку ставити? які переваги?

Опубліковано

детальніше будь ласка не кумекаю про що мова)

вийшло нове покоління процесорів - http://uk.wikipedia.org/wiki/Haswell

Його і краще, мабуть, брати) Але й для них материнку треба нову тоді, здається...

Опубліковано

Якщо Ви хочете працювати з ОЗУ більше 3.25 ГБ треба ставити х64 версію ОС а то 8 ГБ буде просто ні до чого

Хасвел це звісно жир, але поки вони до нас дойдуть ............... і для них я так розумію треба мамка на 87 версії чіпсета а тут В75 тобто макситут айві брідж.

Опубліковано

Навіщо тобі Іві , якщо вже вийшов Хасвелл за тією ж ціною ?

ну троха дороще (якщо дивитись на однакову частоту), і материнку тре нову два, а те що вибрав то є зер гуд :)

Опубліковано

краще такий - Процессор Intel Core i5-3570K , гарного кулєра і розігнати до 4.5 Ггц .. А хасвел не радує, дуже сильно нагрівається, давно вже є огляди цього проца.

вінт також краще замінити щось типу такого хоча б (якщо все впирається в гроші) -Жесткий диск Western Digital Caviar Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III Тут вже сата 3, кеш 64 Мб, ну і памяті терабайт :)

ще підредагую :0108: ..

мамку також краще замінити під вказаний мною проц.. взяти можна навіть таку Материнская плата ASRock Z77M (s1155, Intel Z77, PCI-Ex16)

оперативної як правильно пишуть варто брати хоча б 8 гіг.. в самого 16 гіг і бачив у себе коли зїдало 12..

можливо варто взяти трішки потужніший БЖ (блок живлення) , не бажано йому працювати завжди в пікових навантаженнях. Хоча тут треба промоніторити яке споживання буде брати система, але здається мені десь в межах якраз 500 Ватт.

Опубліковано

вінт також краще замінити щось типу такого хоча б (якщо все впирається в гроші) -Жесткий диск Western Digital Caviar Blue 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX 3.5 SATA III Тут вже сата 3, кеш 64 Мб, ну і памяті терабайт :)

ой, краще hitachi на 500 гб хай буде

Опубліковано

можливо варто взяти трішки потужніший БЖ (блок живлення)

того блока що там є, з головою вистачить.

SSD - мастхев,

підтримую ! Якщо маєш гроші, то візьми SSD 120 Gb + HDD 1Tb, а ще одну планку пам’яті можна і потім докупити :)

взяти можна навіть таку Материнская плата ASRock Z77M (s1155, Intel Z77, PCI-Ex16)

краще вже хай буде Асус той що в списку зверху...

краще такий - Процессор Intel Core i5-3570K , гарного кулєра і розігнати до 4.5 Ггц .

в цьому немає ніякого сенсу, тільки переплата за букву "К", його потужності без розгону вистачить на довгі роки, а кулєра і правда краще поставити якогось не боксового. (щоб не шумів)

вот і всьо, ну ще корпус візьми якийсь більш менш людський (400-500 грн). наприклад щось з Cooler Master (щось типу К350 (БЖ з комплекту можна і продати) або Zalman серія Z (недорого та якісно)

умиваю руки. :)

Опубліковано

Скільки людей - стільки і думок :0151:

На даний момент виходить так:

post-681-0-83209600-1370933353_thumb.png

нові процесори, розгон відкинув (не ті пріоритети).

SSD + кулер на камінь докуплю першим апдейтом.

Опубліковано

Скільки людей - стільки і думок :0151:

нові процесори, розгон відкинув (не ті пріоритети).

SSD + кулер на камінь докуплю першим апдейтом.

тож так, але ми ж не можемо нічого не порадити :)

Якщо вже вирішив брати БЖ на 650 Вт, то докинь 50 грн. і візьми модульний Chieftec CTG-650C. Дуже тихий доречі.

А корпус є ? ;)

НДД хіба нормальний ? Щось мене беруть сумніви за цю серію ...

нормальний, під зберігання файлів підійде :), тож буде апдейт :)

Опубліковано

в мене схожа конфігурація правда з SSD

Crisys 3 на максимумі літає, танки 80 кадрів.

радує

тож так, але ми ж не можемо нічого не порадити

для цього і звернувся

Chieftec CTG-650C

теж на нього дивився, докинув в список

А корпус є ?

буду робити власноруч, є можливість і бажання

Опубліковано

я віддаю перевагу АМД, а не Інтелу! змінив би мать і проц на АМД. Це моя думка, обирати вам....

офігенна порада! і відеокарту на Радеон, а чо))

а АМД є сенс міняти лише у випадку, якщо хочеш зекономити і не переплачувати за Інтел.

Опубліковано

" і відеокарту на Радеон, а чо))" выдяшку можна не змінювати у мене в самого Asus GTX 650Ti 2Gb, тяне все, та й Джифорсам я теж надаю перевагу, я колись працював в ігровому клубі 2роки, от і склалося враження що краще...

Опубліковано

Sanver, у АМД аби побільше ядер понапихати, у Інтела там інші технології) Я схиляюсь до Intel. А радеони і нвідіа добре працюють і з тим, і з іншим.

Опубліковано

у АМД аби побільше ядер понапихати, у Інтела там інші технології)

ну не скажи, АМД зараз добряче вперед пішли. Вдома стоїть 2 компа мій і батька. Мій на базі АМД 3 ядра і 4-те в біосі розблокував, в батька і7 (4 фізичних і 4 віртуальних ядра), тестували однакові задачі на фотошопі. Різниця в часі виконнання становить 2 с. Рендер однакового відео теж різниця не надто велика. Питання - навіщо платити більше?

Crisys 3 на максимумі літає, танки 80 кадрів.

частота кадрів напряму ні разу не залежить від накопичувача. Тут "рішає" відеокарта. Було перед очима 2 карти новенька Асус(точну модель не пам'ятаю) 1 Гіг, 128 біт і Джефорс(із старіших) 512 Мб і шина 256, здогадайтес що було краще. :_04: Тестував на крізісі 2-му і третьому масс еффект на налаштуваннях вище середнього, при фул HD моніку

Опубліковано

це точно, я свою відяшку на двохядерному тестив з стареньким вінтом, Батлу 3 запустив на макс, так що для ігр головне відяха, а остальне як вже по бюджету складеться, бажано 4-ядра 8гиг опери і буде вам "Ігровий"

Опубліковано

Зате на SSD будуть швидше завантажуватись карти в танках, власне самі ігри запускатись стануть скоріше. Ну і при роботі з файлами відчутно :)

Опубліковано

Зате на SSD будуть швидше завантажуватись карти в танках, власне самі ігри запускатись стануть скоріше.

ІМХО для ігор переплачувати за ссд тупо. Тих декілька секунд ролі не зіграють, а грошей буде викинуто багато.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...