IncvizitoR Опубліковано 15 Травня, 2013 в 10:49 #1 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 10:49 Мопед взагалі то не мій, просто людина яка займається швейним бізнесом попросила допомогти підшукати потрібного спеціаліста. Суть проекту така: потрібно зробити програмний модуль (флешку, додаток, ...) який буде являтися конструктором моделі одягу. Інтерфейс з двох частин: половина - зображення моделі (приклад на фото нижче), а половина функціональні кнопки по вибору виробу: куртка, брюки, комбінезон, халат, напів-комбінезон, ...кольору, типу карманів, типу застібки, типу коміра, і ще пару параметрів. Наприклад користувач вибрав куртку, вибрав тим складових частин, та колір, і експортнув це зображення в джипег. (інших форматів не знаю чи потрібно) або одразу відправив на друк на принтер. Терміни проекту: визначається виконавцем. Спосіб реалізації: різниці немає чи це буде реалізовано на флеші, чи на якійсь із мов програмування. Так само не важливо чи це працюватиме в середовищі інтернет браузера, чи окремий додаток, чи навіть як плагін чи модуль якоїсь офісної програми. Головна вимога щоб був функціональним і дозволяв звичайному офісменеджеру шляхом натискання необхідної кількості кнопок отримати жипег або роздруківку. Оплата: бюджет визначається виконавцем узгоджується перед початком роботи. Об’єм роботи: тут трохи складніше, оскільки я не знаю чи замовник використовуватиме готові відмальовані фасони одягу, чи захоче промальовувати необхідні моделі заново. Тому для простоти відштовхуємось від того що для цього проекту всі моделі, з усіма потрібними конфігураціями складових частин (кармани, манжети, коміри) вже готові, і нададуться виконавцю у векторному кореловському форматі. Приклад одного з типів виробів: Підсумок: кожен хто зацікавлений взятись за цей проект, підрахуйте орієнтовний бюджет за вашу роботу, вкажіть спосіб (флеш, бейсік, друпал, джумла, шмумла і подібні ізврати ) + як пропонуєте реалізувати цей конструктор + власні контактні дані (телефон) мені в приват. Всю зібрану інформацію я передам замовнику, і він вже сам визначатиметься остаточно з підрядником, зв’язуватиметься з вами узгоджуватиме вже всі найдрібніші деталі і остаточно погоджуватиме бюджет. Я ж лише розмістив об’яву. Якщо я щось і не уточнив то можна уточняти тут, а ще краще в приват, тоді точно не залишу без відповіді.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.