Перейти до змісту

Яким мобільним пакетом користуватись?

Рекомендовані повідомлення

З якого пакету і з якого оператора мобільного звязку найкраще дзвонити в Росію.

Може хто чим користується? Підскажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вот користуюсь таким http://www.mts.com.ua/rus/15kop_to_russia.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивлячись на що дзвонити???якщо на домашні то явно мтс в попередньому смс,якщо мобільні то або лайф або білайн там вроді до гривні за хвилину...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мобільний. Поки знайшла в МТС 0,75 грн. за хвилину, пробую підключити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тариф "Супер МТС 3Д 0-35+", з підключеною послугою доступний закордон - на стаціонарні номери 0,15 грн./хв., на номери будь-яких мобільних операторів Росії - 0,75 грн./хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тариф від Київстар "Супер Турист". 0,09 коп. на стаціонарні номери і на Білайн в Росії. Зєднання 1 грн. Вчора дзвонила на Білайн Говорила 25 хв. - 3,25 грн. супер. Дешевше вже ніде не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Погоджусь, часом буває треба подзвонити на мобільний, щоб у 1 хвилину вкластися - "Привіт! Можеш говорити? Вмикай Скайп (або вмикни о конретній годині)"! Якраз Білайн "29", "29+" в нагоді - 89 коп за хвилину. Без абонплат, плати за зєднання, плати за перший дзвінок за добу та ін. подібних речей від лукавого. А для довгих розмов про життя з бабусею (на міський номер) - МТС "0-35+" - 0,15 грн/хвилина + ПЗЗ 1 грн. На російській Білайн не дзвоню ( тільки МТС та Мегафон), окрему картку купляти не хочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Для себе знайшла Лайф - 1,05 з'єднання і далі по 1,06. Правда надіюсь знайти щось дешевше, бо половина зарплати іде на поповнення))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для себе знайшла Лайф - 1,05 з'єднання і далі по 1,06. Правда надіюсь знайти щось дешевше, бо половина зарплати іде на поповнення))

Простіше на лайф 25 перейти. Там і за кордон дешевше набагато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там і на мобільні номери дешевше? Просто на стаціонарний дзвонити можливості нема, а цей тариф мені підібрав оператор.... Правда я сама маю досвід роботи ператором і прекрасно знаю, як підбираються такі тарифи :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Little Miracle, дзвінки на всі оператори по 25 копійок за хвилину, на лайф безкоштовно. СМС і 1 Мб інтернету також по 25 коп. Ще нараховуються бонуси за вхідні з інших операторів. Досить цікавий та вигідний тариф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там і на мобільні номери дешевше? Просто на стаціонарний дзвонити можливості нема, а цей тариф мені підібрав оператор.... Правда я сама маю досвід роботи ператором і прекрасно знаю, як підбираються такі тарифи :_08:

На мобільні - 0,75 грн, з'єднання - 1 грн.

В Росію, глянув, вже 0,99 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Росію, глянув, вже 0,99 грн.

ДУЖЕ дякую за допомогу! :0013:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене Київстар бізнес 60 Новий

повністю влаштовує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТС - турист

Київстар Супер турист

Білайн

Подарую за поповненя свого нового стартового

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...