Перейти до змісту

Український інтернет

_sergius

Популярність інтеренет-ресурсів  

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні випадково на одному з найбільших українських інтернет-порталів натрапив на дані, що стосуються вітчизняного інтернету. За серпень місяць міститься звіт, який можна скачати тут: http://i.bigmir.net/index/UAnet_global_report_082007.pdf

Також по адресі http://index.bigmir.net/ можна знайти і інші дані.

Тому хотілось би почути думки з приводу розвитку інтернету в Україні загалом, та в Луцьку зокрема. Це буде першим питанням винесеним на обговорення в даній темі. А друге - це питання винесене на опитування.

Опубліковано

Чувствую особой популярнгости эта тема не найдет. И что говорить, я и смысла в этой теме не вижу. Каждый выбирает что ему нравится, клуб по интересам или еще ченить. Я в основном пользуюсь рунетом, зарубежными ресурсами, и под конец уже "ua" (не в плане домена, а Украинские ресурсы вцелом). Да и интересиющие меня ресурсы на украинских серверах напрочь отсутсвуют, ну и комьюнити разумеется нет как таковой.

ЗЫ Проголосовал за все варианты, своего варианта в списке не нашел.

Опубліковано

На рахунок варіантів відповідей, то здається для твого варіанту якраз підходить відповідь "Будь-який, мені без різниці". А от щодо того, що кожен вибирає те що йому подобається, тут згоден. Як кажуть наші сусіди: "На вкус и цвет товарищей нет". Що впливає на наш вибір - це вже інша сторона медалі, яку можна спробувати розглянути поближче. А це в свою чергу тісно переплітається з іншим питанням винесеним в даній темі, стосовно розвитку інету в світі, Україні, Луцьку... Звісно, хотілося б увагу закцентувати саме на вітчизняному та регіональному секторах мережі.

Опубліковано

Дивна якась побудова запитання. Якщо на даний момент, то звісно українські інетресурси не дуже зручні, але в майбутньому звісно хотілося б використовувати рідне, якщо воно буде прогресувати, і відповідно - інформаційно наповнюватись.

Думаю доцільно твоє питання поділити на 2 - ІМХО!!!

Опубліковано
Думаю доцільно твоє питання поділити на 2 - ІМХО!!!

В принципі, на розгляд і так винесено одне питання, це щодо розвитку інтернету в Україні, Луцьку. Саме це я хотів би обсудити. А питання винесене на голосування - це скоріше лише для наочного уявлення ситуації навколо тих послуг які надаються в мережі і їх популярності.

А так, я з тобою цілком згоден: на даний момент українські інет-ресурси значно відстають (сподіваємось поки що і не надовго!) за інформативністю (в загальній своїй масі) та кількістю і якістю послуг що ними надаються. Проте все рівно, намагаюсь юзати вітчизняні ресурси, хоча без закордонних (в моему випадку це в основному російські) не обійтися ;)

На мою думку, поштовх для радикальних змін в українському секторі мережі, як стосовно надаваних послуг, так і технічної сторони справи, може надати збільшення аудиторії постійних користувачів. На даний же момент статистика каже зовсім протилежне...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...