Перейти до змісту

Український інтернет


_sergius

Популярність інтеренет-ресурсів  

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні випадково на одному з найбільших українських інтернет-порталів натрапив на дані, що стосуються вітчизняного інтернету. За серпень місяць міститься звіт, який можна скачати тут: http://i.bigmir.net/index/UAnet_global_report_082007.pdf

Також по адресі http://index.bigmir.net/ можна знайти і інші дані.

Тому хотілось би почути думки з приводу розвитку інтернету в Україні загалом, та в Луцьку зокрема. Це буде першим питанням винесеним на обговорення в даній темі. А друге - це питання винесене на опитування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чувствую особой популярнгости эта тема не найдет. И что говорить, я и смысла в этой теме не вижу. Каждый выбирает что ему нравится, клуб по интересам или еще ченить. Я в основном пользуюсь рунетом, зарубежными ресурсами, и под конец уже "ua" (не в плане домена, а Украинские ресурсы вцелом). Да и интересиющие меня ресурсы на украинских серверах напрочь отсутсвуют, ну и комьюнити разумеется нет как таковой.

ЗЫ Проголосовал за все варианты, своего варианта в списке не нашел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок варіантів відповідей, то здається для твого варіанту якраз підходить відповідь "Будь-який, мені без різниці". А от щодо того, що кожен вибирає те що йому подобається, тут згоден. Як кажуть наші сусіди: "На вкус и цвет товарищей нет". Що впливає на наш вибір - це вже інша сторона медалі, яку можна спробувати розглянути поближче. А це в свою чергу тісно переплітається з іншим питанням винесеним в даній темі, стосовно розвитку інету в світі, Україні, Луцьку... Звісно, хотілося б увагу закцентувати саме на вітчизняному та регіональному секторах мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивна якась побудова запитання. Якщо на даний момент, то звісно українські інетресурси не дуже зручні, але в майбутньому звісно хотілося б використовувати рідне, якщо воно буде прогресувати, і відповідно - інформаційно наповнюватись.

Думаю доцільно твоє питання поділити на 2 - ІМХО!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю доцільно твоє питання поділити на 2 - ІМХО!!!

В принципі, на розгляд і так винесено одне питання, це щодо розвитку інтернету в Україні, Луцьку. Саме це я хотів би обсудити. А питання винесене на голосування - це скоріше лише для наочного уявлення ситуації навколо тих послуг які надаються в мережі і їх популярності.

А так, я з тобою цілком згоден: на даний момент українські інет-ресурси значно відстають (сподіваємось поки що і не надовго!) за інформативністю (в загальній своїй масі) та кількістю і якістю послуг що ними надаються. Проте все рівно, намагаюсь юзати вітчизняні ресурси, хоча без закордонних (в моему випадку це в основному російські) не обійтися ;)

На мою думку, поштовх для радикальних змін в українському секторі мережі, як стосовно надаваних послуг, так і технічної сторони справи, може надати збільшення аудиторії постійних користувачів. На даний же момент статистика каже зовсім протилежне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...