Jump to content

Український інтернет

_sergius

Популярність інтеренет-ресурсів  

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Сьогодні випадково на одному з найбільших українських інтернет-порталів натрапив на дані, що стосуються вітчизняного інтернету. За серпень місяць міститься звіт, який можна скачати тут: http://i.bigmir.net/index/UAnet_global_report_082007.pdf

Також по адресі http://index.bigmir.net/ можна знайти і інші дані.

Тому хотілось би почути думки з приводу розвитку інтернету в Україні загалом, та в Луцьку зокрема. Це буде першим питанням винесеним на обговорення в даній темі. А друге - це питання винесене на опитування.

Чувствую особой популярнгости эта тема не найдет. И что говорить, я и смысла в этой теме не вижу. Каждый выбирает что ему нравится, клуб по интересам или еще ченить. Я в основном пользуюсь рунетом, зарубежными ресурсами, и под конец уже "ua" (не в плане домена, а Украинские ресурсы вцелом). Да и интересиющие меня ресурсы на украинских серверах напрочь отсутсвуют, ну и комьюнити разумеется нет как таковой.

ЗЫ Проголосовал за все варианты, своего варианта в списке не нашел.

На рахунок варіантів відповідей, то здається для твого варіанту якраз підходить відповідь "Будь-який, мені без різниці". А от щодо того, що кожен вибирає те що йому подобається, тут згоден. Як кажуть наші сусіди: "На вкус и цвет товарищей нет". Що впливає на наш вибір - це вже інша сторона медалі, яку можна спробувати розглянути поближче. А це в свою чергу тісно переплітається з іншим питанням винесеним в даній темі, стосовно розвитку інету в світі, Україні, Луцьку... Звісно, хотілося б увагу закцентувати саме на вітчизняному та регіональному секторах мережі.

Дивна якась побудова запитання. Якщо на даний момент, то звісно українські інетресурси не дуже зручні, але в майбутньому звісно хотілося б використовувати рідне, якщо воно буде прогресувати, і відповідно - інформаційно наповнюватись.

Думаю доцільно твоє питання поділити на 2 - ІМХО!!!

Думаю доцільно твоє питання поділити на 2 - ІМХО!!!

В принципі, на розгляд і так винесено одне питання, це щодо розвитку інтернету в Україні, Луцьку. Саме це я хотів би обсудити. А питання винесене на голосування - це скоріше лише для наочного уявлення ситуації навколо тих послуг які надаються в мережі і їх популярності.

А так, я з тобою цілком згоден: на даний момент українські інет-ресурси значно відстають (сподіваємось поки що і не надовго!) за інформативністю (в загальній своїй масі) та кількістю і якістю послуг що ними надаються. Проте все рівно, намагаюсь юзати вітчизняні ресурси, хоча без закордонних (в моему випадку це в основному російські) не обійтися ;)

На мою думку, поштовх для радикальних змін в українському секторі мережі, як стосовно надаваних послуг, так і технічної сторони справи, може надати збільшення аудиторії постійних користувачів. На даний же момент статистика каже зовсім протилежне...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...