Перейти до змісту

Заробіток в інтернеті

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!!!

Цікавить таке, чи можна щось заробити в інтернеті? Наприклад як пропонують в основному клікати по банерам та дивитися сайти з рекламою. Сам знайшов moneybux4you.ru цей сайт, але там хочуть щоб я відправив смс з телефона))) Думаю що напевно зжере всі гроші чи ні ?

Може хтось поділиться якимось сайтом де щось реально заробити.

Опубліковано

на банерокліканні та сайтоперегляданні заробиш копійки. на електрику більше піде)

Опубліковано

Теж починав з серфінга сайтів, клікання по баннерах. Максимум будеш мати 10 центів в день. Можна виконувати завдання,там дорожче - 1 завдання від 1 до 20 центів в середньому. Максимум 50 центів в день буде, але вам це швидко надоїсть. Нудно, зір напружується.

Зараз дохід в середньому 50 баксів в тиждень,без особливого напряга. Не буду відкрито рекламувати,кого цікавить - пишіть приватне повідомлення.

Бажано мати практику в створенні простих сайтів на укозі наприклад.

Опубліковано

сколь там на обычной машинке полулается заработать?

що значить на обичній ,

заробити копійчину можна тільки на Радеонах 5750 і вище до 7990 ,і бажано щоб їх було штук десять

на роботі можно організувати в скритому режимі ,в дома елекртичиства жре багато . :)

кому цікаво може прочитати

Быстрый старт. С чего начать. Всё для новичков

Опубліковано

сколь там на обычной машинке полулается заработать?

що значить на обичній ,

вот и я о том же,

не думаю что у человека есть хотябы одна подходящая видаха :(

Опубліковано

Біткоіни генерувати сьогодні - малорентабельна справа, тим паче вкладати серйозні гроші в потужну ферму...

Опубліковано

В мене на Radeon HD 7970 при 24/7 за місяць чистими 523 грн виходить. Мінусував лише витрати на електроенергію самої відеокарти, а не пк вцілому. Також вираховувати амортизацію по відео вважаю недоцільною.

Хоча б десяток таких машин поставити, але це коли відео подешевшає)

Опубліковано

угу, не забуваєм про асікси, котрі з кожним днем, майнінг на GPU роблять все менш і менш різонним...

Опубліковано

угу, не забуваєм про асікси, котрі з кожним днем, майнінг на GPU роблять все менш і менш різонним...

А ти сусліка відіш?

А он єсть .(с)

ну так росте сложность так і курс росте.

Опубліковано

хтось мішае перейти на лайт ?

для ТС - найди собі роботу, а то тут дядьки навчать що потім мамця комп з дому викине - що багато жре лектрики )

а взагалі бавитись темою на одній карті це мазохізм ) - тим паче за 2 $ за добу )

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...