Перейти до змісту

rainbow

Рекомендовані повідомлення

Розробляю індивідуальні програми тренувань у тренажерних спортивних залах. До уваги беруться стать, стан здоров`я, спосіб життя та інші індивідуальні побажання до фігури клієнта. Вартість договірна. Рекомендації по спортивному харчуванню. Тел. 0506614347, Сергій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш ніж віддатися у ваші руки хотілося б почути дещо про вас:

1. Особисті досягнення у тренажерній залі. Для того щоб зрозуміти наскільки далеко ви відійшли від теорії.

2. Досвід тренерської роботи і якісь особливі результати вихованців. Для того щоб зрозуміти наскільки свої практичні напрацювання ви вмієте донести та пердати іншим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєте рацію.

Коротко про себе:

1. Теорія. Дві вищі освіти, одна з яких за спеціальністю фізична реабілітація. Двічі проходив підвищення кваліфікації в Академії Фітнесу (м. Київ), про що є відповідні сертифікати. Брав участь у семінарі за участі Містера Олімпії Ронні Колемана (наявне свідотство).

Практика. У свій час брав участь у змаганнях з пауерліфтингу. Займав 3-тє місце серед дорослих на Волині, згодом 1-ше, а також 1-ше місце на чемпіонаті України серед юнаків. Далі без стероїдів вже не можливо було успішно змагатися.

2. Досвід роботи в спорткомплексі - 9 років. Кілька моїх вихованців тепер працюють тренерами в тренажерних залах Волинської області та за кордоном.

Детальнішу інформацію можна отримати по телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...