Перейти до змісту

Куплю 2-х кімнатну квартиру БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ

Ukrainec

Рекомендовані повідомлення

Куплять 2-х кімнатну квартиру в районі ЛПЗ.

Вимоги:

- цегляний будинок

- 1 та 9 поверх не пропонувати

Телефон: 0954494352

ПОСЕРЕДНИКІВ ТА АГЕНСТВА НЕРУХОМОСТІ НАПОЛЕГЛИВО ПРОСЯТЬ НЕ ТОРБУВАТИ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здійсніть моніторинг пропозицій квартир на ЛПЗ посередників. Локалізуйте будинок (поруч школа, супермаркет, вікна виходять на ...., будинок 5/9 поверховий та масу інших питань можна задати), у якому виставлена на продаж квартира. Розмістіть на підїзді своє оголошення про купівлю. Власник, який проживає у тій квартирі, або навідується туди час від часу, відреагує на ваше оголошення. Збережете нерви, гроші (ціна власника швидше за все буде на 1-2 тис у.о. нижчою). І, що дуже ймовірно, купите квартиру швидше.

Удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здійсніть моніторинг пропозицій квартир на ЛПЗ посередників. Локалізуйте будинок (поруч школа, супермаркет, вікна виходять на ...., будинок 5/9 поверховий та масу інших питань можна задати), у якому виставлена на продаж квартира. Розмістіть на підїзді своє оголошення про купівлю. Власник, який проживає у тій квартирі, або навідується туди час від часу, відреагує на ваше оголошення. Збережете нерви, гроші (ціна власника швидше за все буде на 1-2 тис у.о. нижчою). І, що дуже ймовірно, купите квартиру швидше.

Удачі!

Дякую за поради, але мені вони ні до чого, купую не я.

Я лише виконую прохання: розмістити оголошення .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...