Перейти до змісту

[Аукціон] T-Mobile SDA st20d (аналог HTC Feeler) Restart

LutskGSM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Телефон приїхав з Германії. Поклали в нагрузку. Віддам за Вашу ціну. На Windows Mobile.

Перевірив. З нашими сімками працює. Дзвінки приймає, здійснює. Підсвітка, вібрик, кнопочки всі нажимаються, динамік, загалом все що зміг перевірити, все працює. Не глючить. Мови тільки європейські. Made in Taiwan. Батарейка Samsung на 1050mAh. Гарний косметичний зовнішній стан. Незначні потертості на дисплеї. Ззаді на корпусі є царапина. Телефон без комплекту.

Схожі характеристики тут.. http://www.ixbt.com/...obile-sda.shtml Тільки цей без камерки. Прошу ознайомитись. На всі питання знайдете відповіді по посиланню.

Стартуєм з 5 грн. Крок - 5 грн. Не робіть необдуманих ставок. Ставки не відміняю, телефон назад не приймаю. Манібек на справність телефону 3 дні.

Закінчення аукціону в неділю (7.04.13) о 22.00год. Покупець пише свої дані для зв"язку. Віддаю в понеділок, район Там таму.

На всі питання відповім в приват.

ВАЖЛИВО!!!

1. Крок ставки 5грн. - це означає, Ваша ставка повинна бути на 5 грн більша від попередньої, наприклад 10..15..20..25..30.. і т.д. Не пишіть після 30.. 50.. Це суперечить правилам мого аукціону, відредагувати Ваш пост я не можу, а модератори сваряться за мої скарги на пост.

2. Аукціони на борді можливі.

3. Не пишіть свої питання в темі, пишіть в приват.

4. Аукціон закінчується в 22.00 год. (7.04.13) Остання ставка в цю годину і хвилину буде виграшною.

Всім дякую за розуміння.

Опубліковано

4. Аукціон закінчується в 22.00 год. (7.04.13) Остання ставка в цю годину і хвилину буде виграшною.

Перечитай ще раз будь ласка і не пиши дурниць.

Опубліковано

Гм...а й дійсно. Цікава ситуація...пости 13,14,15,16 написані в 22.00. До того ж у них не дотримано кроку 5 грн. Щасти

Опубліковано

а який аукціон без контролю часу? по суті - ставка на якій час 22:00, то вже після фінішного часу і на мою думку - недійсна.

без секундного контролю ніяк, ІМХО

Опубліковано

Я встановив свої прості правила. Ми не на аукро і тим більше не на ебеї. І всі це зрозуміли крім senazi. Остання ставка в 22.00, а не перша ставка в 22.00 .. ключове слово "остання"

питання вичерпано. закриваєм

Опубліковано

щоб нікого не образити - скасуйте цей балаган, та поставте лот на продаж за адекватну, на вашу думку, ціну -- і буде по чесному.

Опубліковано

Я встановив свої прості правила. Ми не на аукро і тим більше не на ебеї. І всі це зрозуміли крім senazi. Остання ставка в 22.00, а не перша ставка в 22.00 .. ключове слово "остання"

ви не попередили що о 22включно чи до...

ви встановили свої правила, але надали технічної підтримки.

справа не в лоті, а в відношенні до учасників

поважно ставтесь до людей. дякую

Опубліковано

я зрозумів що таке для вас 5грн :) Правила ви не коректно і не правитьно формулюєте! треба було вже написати до 22:01 чи 22:00:59 от так би було правильно шо остання ставка в 22:00. Я Б ВАМ І 60 заплатив але бачу що звами з такею упертістю домовитись неможливо! :(

я зрозумів що таке для вас 5грн :)

дякую, посміявся.

ще раз.. "Остання ставка в цю годину і хвилину буде виграшною." що неясно?

ви не попередили що о 22включно чи до...

ви встановили свої правила, але надали технічної підтримки.

справа не в лоті, а в відношенні до учасників

поважно ставтесь до людей. дякую

"Остання ставка в цю годину і хвилину буде виграшною." що неясно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...