Перейти до змісту

Ericsson купує підрозділ Microsoft для телемовлення по інтернету


VeliXXX

Рекомендовані повідомлення

sony-ericsson-logo-vector_34-14736.jpg

Ericsson веде переговори про покупку підрозділу Microsoft, що розробляє і підтримує програмне забезпечення для IPTV - телемовлення по інтернету. Про це розповіли агентству Bloomberg джерела, знайомі з ситуацією.Угода може бути оголошена через кілька тижнів, сказав один з анонімних джерел.

Таким чином Ericsson, найбільший розробник в області бездротових мереж, хоче задовольнити запити операторів зв'язку, яким доводиться конкурувати з кабельними, супутниковими та інтернет-провайдерами. Даний крок допоможе шведській компанії одержати перевагу за рахунок акцентування уваги на програмному забезпеченні та сервісах, в той час як конкуренція зростає в апаратній області.

Структура Microsoft, про яку йде мова, займається розробкою програмного забезпечення для операторів зв'язку, таких як AT & T в США, по реалізації телебачення через інтернет.Microsoft має намір сфокусуватися на реалізації ТБ через свою ігрову консоль Xbox, сказала агентству людина, знайома з планами.IPTV надає операторам зв'язку голосове, широкосмугове і ТВ-з'єднання, що дозволяє цим компаніям конкурувати з кабельними операторами та інтернет-кінотеатрами типу Netflix, які стають все більш популярними в світі поширення широкосмугового зв'язку.

http://svit24.net/technology/67-technology/63017-ericsson-kupuje-pidrozdil-microsoft-dlja-telemovlennja-po-internetu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...