Перейти до змісту

У Львові ще один "колядник"

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Центральна влада покриває злочини корупціонерів-високопосадовців, зокрема начальника управління податкової міліції Державної податкової служби у Львівській області Руслана Плюща. Про це заявив народний депутат Михайло Блавацький, інформує www.032.ua.

Як зазначає народний депутат, ще 1 березня цього року працівники управління внутрішньої безпеки при ДПС у Львівській області та прокуратури провели слідчі дії в кабінеті начальника УПМ ДПС у Львівській області Руслана Плюща. За інформацією Михайла Блавацького, під час обшуку було вилучено 2 мільйони гривень, 200 тисяч доларів США, понад 70 документів про право власності на об’єкти нерухомості та рухоме майно, а також довіреності на користування цим майном, оформлені на різних осіб, наближених до Плюща.

"Відтоді минуло 11 днів, а начальник обласної податкової міліції і далі залишається на своїй посаді, далі ходить на роботу, - зазначає Михайло Блавацький. – Очевидно, керівництво правоохоронних органів вкотре намагається спустити цю справу на гальмах. "Свобода" неодноразово наголошувала, що Руслан Плющ – це хабарник, який займається на своїй посаді переслідуванням, шантажем підприємців. Більше того – він виконує політичне замовлення, за що й отримав у серпні минулого року генеральські погони".

Народний депутат заявляє, що звертатиметься до Генеральної прокуратури щодо притягнення до відповідальності за корупцію та зловживання начальника податкової міліції ДПС у Львівській області Руслана Плюща.

http://expres.ua/news/2013/03/12/83682-golovnogo-podatkovogo-milicionera-lvivshchyny-pid-chas-obshuku-znayshly-2

Опубліковано

це все показуха ! Реальних дій я не бачу ! Начальник ДПА був затриманий тимчасово, так як мало "колядував". Тепер же "все буде не так", а ще краще. Покращення життя вже сьогодні почалось !!! Далі буде! Опозиція, правда без Кличка на два місяці протестуватиме ! Тягнибок і Яценюк йдуть за підтримкою до людей!

Опубліковано

Песня будет хорошей, якщо ми їх за зраду будем вішати в центрі Києва на автокрані !!! І щоб дня три вони висіли-сушилися !!! Все було б добре !?! Хочу вірити в майбутнє України. Якщо ж люди будуть "тушканчиками" ще 5-10 років , прийдеться думати про переїзд в іншу державу.

Опубліковано

А я казав вже, ідемо і відкопуй мо що в кого є тай гайда, козаки :0121: :0121: :0121: Ну не буде нічого мирним шляхом))) Не боятся вони нічого. А засвітили тільки тому, що десь комусь заважав чи не знав табличкі діленя)) Сміх бере коли затримують партію наркотиків на купу зелених, прикриваючі це роботою доблесних органів))))

Опубліковано

А я казав вже, ідемо і відкопуй мо що в кого є тай гайда, козаки :0121: :0121: :0121: Ну не буде нічого мирним шляхом))) Не боятся вони нічого. А засвітили тільки тому, що десь комусь заважав чи не знав табличкі діленя)) Сміх бере коли затримують партію наркотиків на купу зелених, прикриваючі це роботою доблесних органів))))

Питання добре поставлене ! Одного не розумію, чого сидять Яйценюк і Тягнибок ? Як мені стало відомо, і у Тягнибока появилися гроші !

Бояться відповідальності? Європейські масони не хочуть бачити націоналістів при владі ??? Іншого виходу немає і крапка ! Нехай добре продумають свої дії наперед, щоб заднього ходу не було!!!

Опубліковано

Песня будет хорошей, якщо ми їх за зраду будем вішати в центрі Києва на автокрані !!! І щоб дня три вони висіли-сушилися !!! Все було б добре !?! Хочу вірити в майбутнє України. Якщо ж люди будуть "тушканчиками" ще 5-10 років , прийдеться думати про переїзд в іншу державу.

Я так розумію, що себе до тушканчиків Ви не відносите?

Якщо ні, то чим, окрім форумних баталій Ви від них відрізняєтесь?

Питання добре поставлене ! Одного не розумію, чого сидять Яйценюк і Тягнибок ?

Вони сидять, бо сидить Юлька.

Опубліковано

Я так розумію, що себе до тушканчиків Ви не відносите?

Якщо ні, то чим, окрім форумних баталій Ви від них відрізняєтесь?

Питання добре поставлене ! Одного не розумію, чого сидять Яйценюк і Тягнибок ?

Вони сидять, бо сидить Юлька.

Я за свій бізнес відстояв, коли до мене і 6-ка, і менти приїжджали! Мучили довго! Але коли вони побачили, що їх не бояться і знають закони, заспокоїлися на даний час. Я чітко заявляю будь-кому, що я вішатися не буду !!! Якщо помирати, так з піснею! Я патріот держави, в якій народився ! Прийде час і я заявлю про себе. Я готовий до реальних дій, а ви ?

Опубліковано

Я за свій бізнес відстояв, коли до мене і 6-ка, і менти приїжджали! Мучили довго! Але коли вони побачили, що їх не бояться і знають закони, заспокоїлися на даний час. Я чітко заявляю будь-кому, що я вішатися не буду !!! Якщо помирати, так з піснею! Я патріот держави, в якій народився ! Прийде час і я заявлю про себе. Я готовий до реальних дій, а ви ?

Мені здається, що тих хто переймається тільки за своє Ви і називали тушканчиками, чи я щось не так зрозумів? :)

Відмова вішатися і національні пісні це ще не ознака патріотизму ;)

Що стосується мене особисто, то я яскраво (чи не дуже) виражений тушканчик і буду відстоювати власні інтереси (акцент на першу фразу цього посту) та інтереси близьких мені людей.

А що стосується прийде час і я заявлю та я готовий до реальних дій, то це все форумні понти лірика. Чи може ви готові назвати лідера (чи самі ним являєтесь), який поведе народ на визвольну боротьбу? :_06:

Опубліковано

Мені здається, що тих хто переймається тільки за своє Ви і називали тушканчиками, чи я щось не так зрозумів? :)

Відмова вішатися і національні пісні це ще не ознака патріотизму ;)

Що стосується мене особисто, то я яскраво (чи не дуже) виражений тушканчик і буду відстоювати власні інтереси (акцент на першу фразу цього посту) та інтереси близьких мені людей.

А що стосується прийде час і я заявлю та я готовий до реальних дій, то це все форумні понти лірика. Чи може ви готові назвати лідера (чи самі ним являєтесь), який поведе народ на визвольну боротьбу? :_06:

До жодної з політичних партій я не відношуся. Проста людина,яка не може дивитися на тих, хто нами править . Тільки хтось доривається до верху- стає таким самим ! Я не такий.

Опубліковано

До речі, пісеньок національних я практично не знаю. А шкода!!! Трохи знаю лише:"Ой там, під Львівським замком!" та "лента за лентою... !!!"

Опубліковано

До жодної з політичних партій я не відношуся. Проста людина,яка не може дивитися на тих, хто нами править . Тільки хтось доривається до верху- стає таким самим ! Я не такий.

Ще жоден з таких не сказав, що він такий :)

Добренько, надоїло Вас тролити ... скукатіща.

По сабджу - банальна зміна кадрів у жирному регіоні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...