Перейти до змісту

Планшет Apple iPad Mini 32Gb Wi-Fi + Cellular


Рекомендовані повідомлення

Дисплей ідеального розміру з підсвічуванням LED.

При погляді на iPad mini стає очевидно & mdash-його 7,9-дюймовий дисплей абсолютно не поступається дисплею iPad більшого розміру. Дивіться сайти в Safari. Дізнавайтеся, де ви знаходитеся і що навколо вас, у додатку Карти.1 Гортайте фотоальбоми і дивіться відео з прекрасною деталізацією. І спілкуйтеся по відеозв'язку FaceTime зі своїми блізкімі.2 Дисплей iPad mini оснащений такою ж технологією підсвічування LED, як і iPad & mdash-а значить, кожен сантиметр виглядає яскраво і чітко. І він ідеально підходить для роботи з сотнями тисяч додатків, створених для iPad.

Тонкий і легкий корпус.

iPad mini & mdash-це всі унікальні можливості iPad в більш компактному корпусі. Завдяки товщині корпусу всього 7,2 міліметра він неймовірно тонкий і легкій.3 Його можна просто тримати однією рукою. І він поміститься навіть в саму маленьку сумочку, щоб завжди бути разом з вами.

Потужний процесор A5.

iPad знаменитий своєю швидкою і плавною роботою. І iPad mini не став винятком. Він оснащений потужним і економічним процесором A5, завдяки якому будь-які дії на iPad mini виконуються плавно і природно. Від найпростіших функцій, таких як перемикання між додатками і перехід між сторінками, до таких складних завдань, як гри, редагування фотографій і перегляд фільмів.

Акумулятор на 10 годин роботи.

iPad mini неймовірно довго працює без підзарядки & mdash-інакше це був би не iPad. Навіть при такій високій продуктивності і таких невеликих розмірах він як і раніше працює 10 годин без подзарядкі.5 Ви можете читати, дивитися відео, грати, писати і займатися творчістю скільки вам завгодно.

Відеодзвінки FaceTime & mdash-щоб помахати ручкою.

Завдяки вбудованій функції FaceTime на iPad mini можна робити відеодзвінки по мережі Wi-Fi або стільникового сеті.2 Передня HD-камера FaceTime дозволяє побачити вас співрозмовникам, а камера iSight на задній панелі дає вам можливість показати друзям все, що вас оточує. Навіть якщо ви часто подорожуєте, ваші друзі і близькі вас не втратять. Ви не пропустите жодної адресованої вам посмішки. А дисплей з діагоналлю 7,9 дюймів дає достатньо простору для спілкування. Крім того, на передню камеру можна знімати автопортрети або записувати HD-відео з роздільною здатністю 720p.

Записуйте HD-відео з роздільною здатністю 1080p.

Імпровізоване шоу в переході метро, ​​вирішальний гол у грі вашої дочки, захоплююча 360-градусна панорама з вершини гори. Камера iSight на iPad mini дозволяє відобразити всі ці неймовірні, непередбачувані і дивовижні моменти в HD-дозволі 1080p. Дисплей iPad mini чудово покаже все, що ви знімете. А функція автоматичної стабілізації відео усуне ефект тремтіння і підстрибування камери у відеоролику. Ваші творіння будуть моментально готові до відправки.

Знімайте 5-мегапіксельні фотографії.

На задній панелі iPad є датчик освітленості, тому на 5-мегапіксельну камеру iSight можна знімати фотографії відмінної якості при будь-якому зовнішньому освітленні. При зйомці фотографій яскравий і красивий дисплей iPad mini стає яскравим і красивим видошукачем, надаючи вам достатньо простору для чудового кадру. А завдяки фокусуванні киснем і настройці експозиції киснем ваші знімки будуть не гірші, ніж у професіоналів. Вбудована функція розпізнавання осіб автоматично фокусується й налаштовує експозицію для десяти осіб, тому кожен груповий знімок буде вдалим. Ось чому всі посміхаються, коли дивляться в камеру iPad mini.

Передова технологія Wi? Fi. Вже всередині.

iPad mini оснащений вдосконаленою технологією Wi-Fi & mdash-вона працює вдвічі швидше, ніж на будь попередньої моделі iPad. Завдяки роботі в двох діапазонах 802.11n Wi-Fi (2,4 ГГц і 5 ГГц) і підтримці зв'язування каналів швидкість завантаження може досягати 150 Мбіт/с.6 Простіше кажучи, більшість повсякденних завдань виконуються швидше.

Стільниковий зв'язок нового покоління.

Якщо ви хочете залишатися на зв'язку навіть там, де немає доступу до мережі Wi? Fi, виберіть iPad mini з підтримкою Wi-Fi і стільникових мереж. Він може підключатися до надшвидкісним стільникових мереж по всьому світу, в тому числі до передових бездротових мереж HSPA, HSPA + та DC-HSDPA. Тому ви можете завантажувати матеріали, передавати відео та переглядати веб-сторінки на неймовірній швидкості

Деталі за телефоном 0969885478!!Ціна 5300

post-20983-0-69061600-1361911100_thumb.j

post-20983-0-03418800-1361911105_thumb.j

post-20983-0-66388100-1361911108_thumb.j

post-20983-0-22620500-1361911112_thumb.j

post-20983-0-79020600-1361911115_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товар новий в коробочці !!весь в захисній плівці !!!

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...