Перейти до змісту

Золота Україна

Кирило

Рекомендовані повідомлення

а хто візьме в оренду ДПА в Луцьку? а скільки інвестицій прийде? ми їх просто роздерибаним на всіх, да? а на інфраструктуру хватить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь

а хто візьме в оренду ДПА в Луцьку? а скільки інвестицій прийде? ми їх просто роздерибаним на всіх, да? а на інфраструктуру хватить?

Буде офісний центр чи ще щось. Точну цифру інвестицій ніхто не скаже, але однозначно прийде, а не так як зараз (три банки виїхали з України продавши свої активи, мабуть це про щось таки говорить). Дерибан відбувається на митниці, податкові та на тендерах. Вівши 5/10 дві дирки ми закриваємо наглухо. Відмінюємо як таку дозвільну систему (нікому вона не потрібна, крім продажних чиновників). Інфраструктури хватить, чого не хватить добудують.

Питання чимось нагадують бесіду по створенню бізнесу. Де візьмеш гроші? Все куплено? В тебе нічого не вийде, конкуренція велика? А якщо розібратись детальніше, то все можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а хто візьме в оренду ДПА в Луцьку?

Так ніби ж усю ДПА України приватизували чи не так?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ніби ж усю ДПА України приватизували чи не так?

Ні, не приватизували. Просто буде невеличкий відділ з серверами, які в ідеалі можуть автоматично списувати гроші з рахунків (і не потрібно буде бухгалтерів). Це найкращий варіант для бізнесу і відповідно робітникам буде краще.

Як мучаються бухгалтери та директори п-в. при створенні та здачі звітів в податкову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання чимось нагадують бесіду по створенню бізнесу. Де візьмеш гроші? конкуренція велика?

а це що, зайві питання при створенні бізнесу?

ТИ, крім продажу радіокерованої машинки на борді і просуванням 5на10 ще чимось займаєшся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання чимось нагадують бесіду по створенню бізнесу. Де візьмеш гроші? конкуренція велика?

а це що, зайві питання при створенні бізнесу?

ТИ, крім продажу радіокерованої машинки на борді і просуванням 5на10 ще чимось займаєшся?

Я навів ці питання, бо вони схожі на ті, які ви задавали.Завжди, коли людина не хоче нічого робити чи думати(діяти) наводить безліч відмовок та ставить запитання наякі не завжди удається відповісти добре. Це людськаприрода. Багато з нас не хочуть нічого міняти. Декомуподобається, що про нього дбають інші (батьки,держава). Так само люди думають і про 5/10. Чому випроти? Що такого поганого в цій ідеї? І якби про цю ідеюви почули від Президента чи опозиції для вас, щосьзмінилось?

Ще чимось займаюсь. На даний момент розробляю сайт(магазин буд. матеріалів). Я ж не так давно на борді, щобви все про мене знали. Не обов'язково все розповідатичим я займаюсь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто буде невеличкий відділ з серверами, які в ідеалі можуть автоматично списувати гроші з рахунків (і не потрібно буде бухгалтерів)

Клас! Робіть! Я відкрию тридцять дві фірми, які принесуть мені біля п"яти мільйонів гривень і зрулю на Багами. Схему вам не опишу, їх вагон , а вам ще на мене працювати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені про тебе і не треба все знати. просто уже насторожує коли людина займається якимось дріб'язком і тут же пропонує глобальні ідеї. не відчуваєш відстані між масштабами? це раз

а два : а з моїх питань не випливає чому мене ця ідея як мінімум настрожує, а як максимум я проти неї? я взагалі вважаю її, грубо кажучи. невідь звідки висмоктаною. тому що на всі питання є дві відповіді: ну давайте хоч щось зробим або зробим- і все стане добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто буде невеличкий відділ з серверами, які в ідеалі можуть автоматично списувати гроші з рахунків (і не потрібно буде бухгалтерів)

Клас! Робіть! Я відкрию тридцять дві фірми, які принесуть мені біля п"яти мільйонів гривень і зрулю на Багами. Схему вам не опишу, їх вагон , а вам ще на мене працювати.

На здоров'я. А що зараз заробити біля 5 млн. грн. вам заважає? Мало мати 5 млн. грн. для життя на Багамах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені про тебе і не треба все знати. просто уже насторожує коли людина займається якимось дріб'язком і тут же пропонує глобальні ідеї. не відчуваєш відстані між масштабами? це раз

а два : а з моїх питань не випливає чому мене ця ідея як мінімум настрожує, а як максимум я проти неї? я взагалі вважаю її, грубо кажучи. невідь звідки висмоктаною. тому що на всі питання є дві відповіді: ну давайте хоч щось зробим або зробим- і все стане добре.

Без сумніву це дуже масштабна ідея. І я не сам її хочу зробити. Мені вона подобається і я розповідаю іншим людям про неї.

В кожної людини повинна бути велика мета (ціль). Це ж добре. Я ж не буд мріяти про 500 дол. в місяць і все. Це якось мілко. Я хотів би, щоб Україна стала найбагатшою країною. Щоб це була Золота Україна.

І що в ній не так? І це не абищо. Я вважаю, що це хороша ідея 5/10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...