Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чомусь був впевнений, що підключити можна максимально 3 монітора без всілякого спеціального обладнання і танців з бубном..

Опубліковано

Я вчора придбав LG IPS224t http://hard.rozetka.com.ua/lg_ips224t_n/p218788/ перші враження позитивні, кольри яскраві кути огляду як на мене теж хороші, в мне був ноут на тн матриці там щоб подивитсь кіно з дивана треба було нахиляти монітор підставляти книжки ітд.

Трошки замаленький шрифт в браузері, але я думаю звикну.

Опубліковано

Я вчора придбав LG IPS224t http://hard.rozetka....224t_n/p218788/ перші враження позитивні, кольри яскраві кути огляду як на мене теж хороші, в мне був ноут на тн матриці там щоб подивитсь кіно з дивана треба було нахиляти монітор підставляти книжки ітд.

Трошки замаленький шрифт в браузері, але я думаю звикну.

Спробуй ось це, допомагає :_04:

Опубліковано

Доброго вечора всім, хто користувався розкажіть чи варто брати для дому і ігр??? Сьогодні дивився по магазинам кольори "соковиті", може хто вже користується....чи так сильно впливае час "отклика" матриці на комфортність у іграх??? Думаю над заміною свого старенького у нього 2мс, а всі сучасні дивлюсь мають 5-8мс....

Зараз монітори з матрицями IPS - найкращий вибір для будь-яких задач (сам сижу перед DELL U2412M - дуже подобається, особливо підставка). В даний момент основні недоліки IPS уже "переможено" і купувати монітор на TN+Film не має сенсу. Щодо швидкості відклику - то це, як написали вище - маркетинг. Різницю між 2мс і 8мс ви навряд чи побачите неозброєним оком, а для динамічних ігор набагато критичнішим є такий параметр як Input-lag (затримка виводу зображення на екран).

Опубліковано

тн є таки доволі якісні.та і взагалі,там різниця більше в кутах огляду,все остальне не залежить(контрасність,яскравість и т.д) від того тн,ва, чи іпс там.конкретні моделі моніторів треба порівнювати

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...