timoha2010 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:03 #1 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:03 Доброго дня, форумчати! Потрібна ваша порада! Маю ось такий тв Samsung UE19ES4000 LED , як правильно підключити колонки і взагалі чи варто? Надивився ось такі колоночки SVEN BF-01 (по 7 Вт, а в тел. по 3 Вт) , на телев. є входи на навушники і аудіо RCA, якщо підкл. у вхід на навушники то все просто, але чи це правильно , а якщо в rca то напевне потрібен перехідник такого плану. Хочу почути якусь пораду , бо раніше не стикався з цим, і чи взагалі варто?
pura Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:25 #2 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:25 на телев. є входи на навушники і аудіо RCA, якщо підкл. у вхід на навушники то все просто, але чи це правильно , а якщо в rca то напевне потрібен перехідник тобі потрібен вихід на телевізорі, а RCA це скоріш за все вхід, тому напевно тільки через навушники
searcher Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:30 #3 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:30 підключись до навушників і не парся )
zzzvalentinxxx Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:40 #4 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:40 Якщо через навушники, то встроєні відключаться.Краже вже через аудіо вихід (AUDIO OUT). В такому випадку будуть відтворюватись і встроєні, і виносні (так як вибрані колонки не дуже то і потужні, в парі зі встроєними буде краще). Подивіться уважно, чи є в наявності такий роз'єм.На цьому телевізорі по фото в інтернеті не знайшов виходу аудіо, окрім оптичного. Тому тільки через навушники.
kellax Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:42 #5 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:42 ТОбі треба кабель 2тюльпан на 2 тюльпан.АП. також не знайшов крім цифрового виходу нічого. Цей кабель не підійде.
lerov Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:45 #6 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:45 на телев. є входи на навушники і аудіо RCA, якщо підкл. у вхід ВИХІД на навушники то все просто, але чи це правильно ні не правильно Выход для наушников Не чув як звучить твій телевізор, але на 99% впевнений, що буде краще. Якщо через навушники, то встроєні відключаться. Краже вже через аудіо вихід (AUDIO OUT). В такому випадку будуть відтворюватись і встроєні, і виносні (так як вибрані колонки не дуже то і потужні, в парі зі встроєними буде краще). Подивіться уважно, чи є в наявності такий роз'єм. На цьому телевізорі по фото в інтернеті не знайшов виходу аудіо, окрім оптичного. Тому тільки через навушники. Не згоден - будуть тільки заважати та спотворювати більш якісний звук з АС.
timoha2010 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:46 Автор #7 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:46 ОК, дякую, буду вкл. через наушники.
lerov Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:46 #8 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 13:46 А для більшої потужності варто брати більш потужніші АС. хоча при діагоналі 19" - це не виправдано.
zzzvalentinxxx Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:27 #9 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:27 Звісно ж виправдано. У мене і телевізор 19", і ноут 15" підключено до зовнішніх колонок. Якісна гарна картинка - добре, але рідко дивлюсь ТВ чи фільми. Частіше слухаю музику, новини.
lerov Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:34 #10 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:34 Звісно ж виправдано. У мене і телевізор 19", і ноут 15" підключено до зовнішніх колонок. Якісна гарна картинка - добре, але рідко дивлюсь ТВ чи фільми. Частіше слухаю музику, новини.Цікаво коли ти дивишся фільми чи новини на якому рівні в тебе гучність АС і гучність ноута, телевізора?
zzzvalentinxxx Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:47 #11 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:47 Виводжу АС у нижчі частоти і розвожу по кутках кімнати, а телевізор (звук макс.10 Вт) підганяю по гучності до АС. Зазвичай на половину потужності АС. Звук моїх АС не рівняти з "пищалками", які вказані зверху. На потужних колонках і на мінімальній гучності шикарніший звук (свій час спробував різні типи колонок, тому можу з упевненністю сказати, що дорога акустика є дорога акустика). На ноуті підключаю в роз'єм для навушників звичайно ж ))
lerov Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:56 #12 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 14:56 Виводжу АС у нижчі частоти і розвожу по кутках кімнати, а телевізор (звук макс.10 Вт) підганяю по гучності до АС. Зазвичай на половину потужності АС. Звук моїх АС не рівняти з "пищалками", які вказані зверху. На потужних колонках і на мінімальній гучності шикарніший звук (свій час спробував різні типи колонок, тому можу з упевненністю сказати, що дорога акустика є дорога акустика). На ноуті підключаю в роз'єм для навушників звичайно ж )) Ти напевно щаслива людина, якщо вважаєш свої мультимедійні АС - дорогою акустикою з шикарним звуком. В мене наразі SOLO 7R, але після прослуховування звуку з системи Hi-Fi з цінником за 5-10к $ (точно не знаю), більше не вважаю їх "дорогими", а тим паче з "Шикарним" звуком! Просто якісні мультимедійні АС.
zzzvalentinxxx Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:05 #13 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:05 Мабуть я неправильно написав в попередньому пості: На потужніших і дорожчих колонках буде шикарніший звук. Свої колонки не вважаю дорогими. Просто простіші слухати не можу, а на дорожчі жаба давить гроші платити.
timoha2010 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:17 Автор #14 Опубліковано 17 Січня, 2013 в 15:17 Звук моїх АС не рівняти з "пищалками", які вказані зверху. На потужних колонках і на мінімальній гучності шикарніший звук (свій час спробував різні типи колонок, тому можу з упевненністю сказати, що дорога акустика є дорога акустика).На ноуті підключаю в роз'єм для навушників звичайно ж ))Телевізор стоїть на кухні на холодильнику, тому купувати дорогу АС сюди небачу сенсу. В основному дружина вкл. М1 чи OTV, коли зайнята на кухні і вн. колонок якби недостатньо.Я розглядаю варіант підкл. саме недорогої АС як заміну встр. колонкам, так щоб виставити на колонках гучність на 80%, а звук підганяти пультом до телевізора.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.