Перейти до змісту

Підключити акустику до телевізора, варто чи ні?

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, форумчати!

Потрібна ваша порада! Маю ось такий тв Samsung UE19ES4000 LED , як правильно підключити колонки і взагалі чи варто?

Надивився ось такі колоночки SVEN BF-01 (по 7 Вт, а в тел. по 3 Вт) , на телев. є входи на навушники і аудіо RCA, якщо підкл. у вхід на навушники то все просто, але чи це правильно , а якщо в rca то напевне потрібен перехідник cablestogo-35mm-stereo-female-to-rca-male-y-cable_iphw1659876.jpg такого плану. Хочу почути якусь пораду , бо раніше не стикався з цим, і чи взагалі варто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на телев. є входи на навушники і аудіо RCA, якщо підкл. у вхід на навушники то все просто, але чи це правильно , а якщо в rca то напевне потрібен перехідник

тобі потрібен вихід на телевізорі, а RCA це скоріш за все вхід, тому напевно тільки через навушники5kRtm.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підключись до навушників і не парся )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо через навушники, то встроєні відключаться.

Краже вже через аудіо вихід (AUDIO OUT). В такому випадку будуть відтворюватись і встроєні, і виносні (так як вибрані колонки не дуже то і потужні, в парі зі встроєними буде краще).

Подивіться уважно, чи є в наявності такий роз'єм.

На цьому телевізорі по фото в інтернеті не знайшов виходу аудіо, окрім оптичного. Тому тільки через навушники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТОбі треба кабель 2тюльпан на 2 тюльпан.

АП. також не знайшов крім цифрового виходу нічого. Цей кабель не підійде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на телев. є входи на навушники і аудіо RCA, якщо підкл. у вхід ВИХІД на навушники то все просто, але чи це правильно

ні не правильно

Выход для наушников

Не чув як звучить твій телевізор, але на 99% впевнений, що буде краще. :_25:

Якщо через навушники, то встроєні відключаться.

Краже вже через аудіо вихід (AUDIO OUT). В такому випадку будуть відтворюватись і встроєні, і виносні (так як вибрані колонки не дуже то і потужні, в парі зі встроєними буде краще).

Подивіться уважно, чи є в наявності такий роз'єм.

На цьому телевізорі по фото в інтернеті не знайшов виходу аудіо, окрім оптичного. Тому тільки через навушники.

Не згоден - будуть тільки заважати та спотворювати більш якісний звук з АС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОК, дякую, буду вкл. через наушники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для більшої потужності варто брати більш потужніші АС. хоча при діагоналі 19" :0159: - це не виправдано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно ж виправдано. У мене і телевізор 19", і ноут 15" підключено до зовнішніх колонок. Якісна гарна картинка - добре, але рідко дивлюсь ТВ чи фільми. Частіше слухаю музику, новини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно ж виправдано. У мене і телевізор 19", і ноут 15" підключено до зовнішніх колонок. Якісна гарна картинка - добре, але рідко дивлюсь ТВ чи фільми. Частіше слухаю музику, новини.

Цікаво коли ти дивишся фільми чи новини на якому рівні в тебе гучність АС і гучність ноута, телевізора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виводжу АС у нижчі частоти і розвожу по кутках кімнати, а телевізор (звук макс.10 Вт) підганяю по гучності до АС. Зазвичай на половину потужності АС.

Звук моїх АС не рівняти з "пищалками", які вказані зверху. На потужних колонках і на мінімальній гучності шикарніший звук (свій час спробував різні типи колонок, тому можу з упевненністю сказати, що дорога акустика є дорога акустика).

На ноуті підключаю в роз'єм для навушників звичайно ж ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виводжу АС у нижчі частоти і розвожу по кутках кімнати, а телевізор (звук макс.10 Вт) підганяю по гучності до АС. Зазвичай на половину потужності АС.

Звук моїх АС не рівняти з "пищалками", які вказані зверху. На потужних колонках і на мінімальній гучності шикарніший звук (свій час спробував різні типи колонок, тому можу з упевненністю сказати, що дорога акустика є дорога акустика).

Ти напевно щаслива людина, якщо вважаєш свої мультимедійні АС - дорогою акустикою з шикарним звуком.

В мене наразі SOLO 7R, але після прослуховування звуку з системи Hi-Fi з цінником за 5-10к $ (точно не знаю), більше не вважаю їх "дорогими", а тим паче з "Шикарним" звуком!

Просто якісні мультимедійні АС. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_02:

Мабуть я неправильно написав в попередньому пості: На потужніших і дорожчих колонках буде шикарніший звук.

Свої колонки не вважаю дорогими. Просто простіші слухати не можу, а на дорожчі жаба давить гроші платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телевізор стоїть на кухні на холодильнику, тому купувати дорогу АС сюди небачу сенсу. В основному дружина вкл. М1 чи OTV, коли зайнята на кухні і вн. колонок якби недостатньо.Я розглядаю варіант підкл. саме недорогої АС як заміну встр. колонкам, так щоб виставити на колонках гучність на 80%, а звук підганяти пультом до телевізора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...