Перейти до змісту

Смартфон 2000-2500грн.

Рекомендовані повідомлення

Особисто в мене Zopo zp100 вже більше ніж півроку, його ціна та функціонал заставляють задуматись всіх хто бачить над темою чи варто переплачувати за так звані брендии

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, вибачаюсь за офтоп, але Ви купували щось із цього сайту? (http://www.aliexpress.com)

Здивували ціни і безплатна доставка до України.

ЦЕ одна з найбільших чи навіть найбільша торгова площа Китаю.

ЇЇ найбльший плюс що тут все англійською мовою, навідміну від китайського ТАОБАО.

Я купував. Доставка де написано реально фрішип.

вибачте за оффтоп, ТАОБАО - підрозділ Alibaba в котрий входить і Aliexpress

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг вже десь біля року користується таким (якщо зацікавить, можу дізнатись модель). Прблем не було жодних, ОС повністю функціональна, не глючить і не тупить. Камера теж більш-менш. Екран - великий, сенсор - хороший, як і якісь корпусу, до речі.

А він перед тим пробував користуватись "не таким", а гидотним, переплачним в 100 разів, якимось гнусмасом, лижою, хтц, сонею?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг вже десь біля року користується таким (якщо зацікавить, можу дізнатись модель). Прблем не було жодних, ОС повністю функціональна, не глючить і не тупить. Камера теж більш-менш. Екран - великий, сенсор - хороший, як і якісь корпусу, до речі.

А він перед тим пробував користуватись "не таким", а гидотним, переплачним в 100 разів, якимось гнусмасом, лижою, хтц, сонею?

а це обов"язково? чи перед тим як купувати шкоду та ланос - треба всім мерседеси та майбахи перепровірити на собі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а це обов"язково? чи перед тим як купувати шкоду та ланос - треба всім мерседеси та майбахи перепровірити на собі?

ні, не обов'язково, тільки "шкода та ланос" - це занадто голосно сказано, а за моїм особистим досвідом - це "Лада Калина".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, в руках тримав. І я не казав про те, що брендові і популярні смарти - відстій і вселенське зло. ТС шукає функціональний смартфон до 2500 грн. В даній ціновій категорії - китаєць далеко не найгірший варіант імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, не обов'язково, тільки "шкода та ланос" - це занадто голосно сказано, а за моїм особистим досвідом - це "Лада Калина".

конкретно про які телефони йде мова? які для вас мерси, а які каліни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китайці роблять і айфони за 300-400 гривень, і апарати за 2000+ гривень. Що в даному випадку було "Ладою Калиною"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китайці роблять і айфони за 300-400 гривень, і апарати за 2000+ гривень. Що в даному випадку було "Ладою Калиною"?

2000 - це ви щось мало сказали - брендові китайські апарати коштують від 300-600 доларів, а конкуренти не китайського походження на 200-500 доларів дорожче доходить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ваш особистий поділ на автомарки, тому класифікацію придумайте самі.

п.с. І давайте у одну купу не будемо скидати лоу-кост нонейм китай і нормальні китайські бренди. Я писав про перших. У других, я не заперечую наявність досить вдалих моделей.

По темі: я б на місці ТСа, все-таки, звернув увагу на пропонований Pantech.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні SunSeth, хочу почути яких китайців маєте на увазі, бо конкретики немає, бачу лише упереджену агресивну, скажімо неповагу, до телефонів китайського виробництва

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову вибачите за оффтоп, останній

Geely Holding Group завершила сделку по покупке компании Volvo у концерна Ford. Сумма контракта – $1,8 млрд.

Компания Volvo окончательно продана Geely Holding Group. Переговоры о продаже Volvo компании Geely велись еще в 2009 году, тогда же были оформлены первые документы. Соглашение подписано 28 марта 2010 г. Geely получила доступ к заводам, исследовательским центрам и интеллектуальной собственности Volvo.

28 марта Geely Holding Group и Ford Motor Company оформили сделку по продаже автомобильной компании Volvo китайской стороне. Сумма сделки – $1,8 млрд. В 2009 г. именно компания Geely была основным претендентом на покупку Volvo, а уже к концу 2009 г. между Geely и Ford были заключены первоначальные договоренности.

Компания Geely в новой сделке приобрела не только заводы и фабрики Volvo, но и получила доступ к интеллектуальной собственности компании Volvo. А это – масса новейших разработок в области безопасности, управляемости, надежности автомобилей. Компания Geely заплатила за Volvo не так уж и много – около $1,8 млрд. (в 1999 г. концерн Ford купил Volvo за $6 млрд.).

Руководство Geely Holding Group намерено поступить с новым приобретением, как и планировалось ранее. Главный офис Volvo по-прежнему будет находиться в Швеции, компания сохранит свою команду ведущих менеджеров, изменится лишь состав совета директоров Volvo. В планах Geely Holding Group – развитие бренда и новых моделей Volvo, сохранение основного производства автомобилей в Швеции и Бельгии, укрепление позиций Volvo в Китае на рынке премиум-автомобилей

так в чому сила брат? в бренді вольво чи в лоукості джиллі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні SunSeth, хочу почути яких китайців маєте на увазі, бо конкретики немає, бачу лише упереджену агресивну, скажімо неповагу, до телефонів китайського виробництва

а ви мені можете заборонити? ))) У мене теж телефон зроблений у китаї, Galaxy SIII, і що?

так в чому сила брат? в бренді вольво чи в лоукості джиллі?

можна ще кращий приклад, про китайський Су-27 тут знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви мені можете заборонити? ))) У мене теж телефон зроблений у китаї, Galaxy SIII, і що?

Самсунг корейська фірма, а місце виробництва ролі не грає. жодної конкретики, що і варто було очікувати.

ТС, прошу вибачення за офтоп та флуд. модельний ряд дійсно великий і тому проблема вибору важка.

Успіхів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самсунг корейська фірма, а місце виробництва ролі не грає. жодної конкретики, що і варто було очікувати.

Вам перелічити всі китайфони, що я тримав у руках? Ви після цього заспокоїтесь і відчепитесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, списком і по алфавіту пліз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже забавляють відгуки ,скажімо про Нокіа 820 на Розетці.

Ще ніхто Жодного телефона не купив і не тримав у руках( бо їх ще не ввезли)- а відгуків і плюсів і мінусів хоч відбавляй.

Висновок- більшість авторитетно говорить про те, про що не має жодного уявлення.

Нокіа 820 ще з минулого року продаються, Ви прайси гуртові уважніше перегляньте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...